Code 37 1.13 - Wereld van Glas deel 2 (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na zijn agressieve aanval op Hannah in het kringloopcentrum, is voor Charles en Bob de...
Code 37 1.13 - Wereld van Glas deel 2

Code 37 1.13 - Wereld van Glas deel 2

Series Drama Misdaad
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 47 min

Na zijn agressieve aanval op Hannah in het kringloopcentrum, is voor Charles en Bob de zwakbegaafde Tim Vlaeminck de hoofdverdachte in het onderzoek naar de verminkte prostituees. Hannah zelf zet haar geld op zijn streng katholieke vader, Serge Vlaeminck. Een nieuw incident met dit keer een dodelijke afloop verwijst al hun hypotheses echter naar de prullenmand. Zelfs Hannahs profielschets lijkt niet te kloppen. Zij blijft zich intussen ook vastbijten in haar privéonderzoek naar de dood van haar moeder. Dat leidt haar uiteindelijk naar kerkhof Campo Santo.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Code 37 1.13 - Wereld van Glas deel 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading