Code 37 1.11 - 30 - Love (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zestien dagen na de feiten doet Els De Backer schoorvoetend aangifte van haar verkrachting. Ze vertelt...
Code 37 1.11 - 30 - Love

Code 37 1.11 - 30 - Love

Series Drama Misdaad
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 45 min

Zestien dagen na de feiten doet Els De Backer schoorvoetend aangifte van haar verkrachting. Ze vertelt dat ze na een middag shoppen en een etentje in de stad op de parking bij de watersportbaan werd neergeslagen. Toen ze terug bij bewustzijn was, lag ze naast haar auto met gescheurde kleren en afgetrokken slip. De verkrachting zelf herinnert ze zich niet en een beschrijving van de dader kan ze evenmin geven. Feit is zelfs dat als Nina, een kennis van de tennisclub, er niet was geweest, ze de verkrachting nooit had gemeld. Ondanks de karige informatie, komen Hannah en haar team er snel achter dat Els De Backer liegt over de feiten. Alles wijst er op dat ze een slippertje in een hotel probeert ze maskeren. Maar dan wordt op dezelfde plaats nog een vrouw neergeslagen en verkracht. Het tweede slachtoffer ligt in coma. Voor Hannah is het genoeg geweest en ze verplicht Els De Backer om het zwijgen te doorbreken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Code 37 1.11 - 30 - Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading