Code 37 1.04 - Naakte Feiten (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Topadvocaat Walter Stals krijgt een dvd in de bus waarop te zien is hoe zijn twintigjarige dochter...
Code 37 1.04 - Naakte Feiten

Code 37 1.04 - Naakte Feiten

Series Drama Misdaad
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 47 min

Topadvocaat Walter Stals krijgt een dvd in de bus waarop te zien is hoe zijn twintigjarige dochter Caroline mannen ontvangt in haar woning. Hij beseft dat de goede naam van zijn advocatenkantoor definitief wordt beschadigd als de beelden uitlekken. Daarom klopt hij aan bij Mark Vermaelen, de commissaris van de Gentse zedenrecherche. Mark gaat akkoord om de zaak low profile te behandelen en laat zijn team een onderzoek instellen. Hannah Maes vindt dit echt geen zaak voor de zedenrecherche, ook niet nadat een man bevestigt dat Caroline de kost verdient als prostituee. De interesse van de hoofdinspecteur wordt pas gewekt wanneer Walter Stals enkele dagen later het slachtoffer wordt van een even brutale als merkwaardige aanranding.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Code 37 1.04 - Naakte Feiten aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading