Conan 1.02 - The Heart of the Elephant : Part 2 (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op weg naar de burcht van Yara worden Conan en Otli in de val gelokt door de...
Conan 1.02 - The Heart of the Elephant : Part 2

Conan 1.02 - The Heart of the Elephant : Part 2

Series Actie
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 45 min

Op weg naar de burcht van Yara worden Conan en Otli in de val gelokt door de vrouwelijke struikrover Karella en haar boogschutters. Karella maant Conan naar haar hoofdkwartier, waar ze probeert om hem te verleiden. Conan vertelt haar dat hij op weg is naar de burcht van Yara om Tamara te redden en de tovenaar te doden. Karella laat hem weten dat Yara een juweel genaamd het Hart van de Olifant bezit waar zij haar zinnen op heeft gezet. Zij wil Conan naar de burcht van Yara vergezellen, hoewel zij van mening is dat alleen een gek een juweel van een tovenaar zou durven stelen. Uiteindelijk vertrekken Conan en Otli samen naar de burcht, op korte afstand gevolgd door Karella en haar boogschutters.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Conan 1.02 - The Heart of the Elephant : Part 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading