Conan 1.01 - The Heart of the Elephant : Part 1 (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het land wordt geregeerd door de boosaardige tovenaar Hissah Zul. Hij krijgt een...
Conan 1.01 - The Heart of the Elephant : Part 1

Conan 1.01 - The Heart of the Elephant : Part 1

Series Actie
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 45 min

Het land wordt geregeerd door de boosaardige tovenaar Hissah Zul. Hij krijgt een nachtmerrie waarin een machtige strijder zich tegen hem keert. Hij gooit rode robijnen in een toverpoel om De Schedel die Spreekt op te roepen - een orakel dat Hissah Zul ooit omtoverde tot niets meer dan een pratende schedel. De Schedel vertelt Hissah Zul dat de strijder naar de naam Conan luistert. Conan zal het mythische Zwaard van Atlantis verwerven, Hissah Zul van de troon stoten en de nieuwe koning worden. Om deze lotvervulling te voorkomen schakelt Hissah Zul generaal Goroth en een tovenaar genaamd Yara.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Conan 1.01 - The Heart of the Elephant : Part 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading