Two Mothers (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Two Mothers - een aangrijpend verhaal over liefde, lust en de kracht van vriendschap - volgt de gepassioneerde en...
Two Mothers

Two Mothers

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Two Mothers - een aangrijpend verhaal over liefde, lust en de kracht van vriendschap - volgt de gepassioneerde en onconventionele liefdesverhalen van twee hartsvriendinnen. Lil en Roz, die naast elkaar wonen aan de Australische kust, beginnen tegen beter weten in een verhouding met elkaars volwassen zonen. Bang voor de reacties van buitenstaanders houden ze de relaties geheim. Jaren gaan voorbij en wat begon als een onbezonnen flirt mondt voor beide stellen uit in een verwoestende affaire. Op het moment dat Lil en Roz definitief een knoop doorhakken, is het eigenlijk al te laat om te stoppen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Two Mothers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
An
Prachtige film, met een goede cast en goed acteerwerk. In het begin wat traag maar gaandeweg word je meegesleept in een wirwar van emoties. Angst, machteloosheid, schaamte, woede, verlangen en weerstand. Een film die zeker veel stof doet opwaaien in dit tijdperk waarin veel oudere vrouwen een jongere vriend hebben. Liefde overwint alles. Een mooi uitgangspunt voor vrouwen die bang zijn voor ouderdom vanwege een jongere relatie.

Reviews

Anoniem
Ik vond het thema van deze film erg ver gezocht. Dat een oudere vrouw iets met een jongere man krijgt dat kan, maar zoals deze dubbele relatie tussen twee moeders en elkaars zonen, dat is wel heel erg ver gezocht. Het verhaal is daarnaast ook een beetje saai en traag. De acteurs waren wel goed, maar dat neemt niet weg dat het verhaal niet briljant is.
Anoniem
Een erg mooie film van 2 vriendinnen die hun hele leven samen blijven, moeders worden en een relatie krijgen met elkaars zoon! Het feit dat je al zo een scenario kan bedenken is al een beetje bizar. Maar het was een mooie film, romantisch iets te langzaam en wel erg voorspelbaar! Echte liefde is namelijk niet te stoppen!
Anoniem
Mooie film met goede acteerprestaties van alle acteurs. Soms beetje langdradig maar toch een origineel en goed verteld verhaal. Goed gefilmd op geweldig mooie locaties. Naomi Watts is fantastisch in haar rol zoals gewoonlijk. Zeer aan te bevelen voor mensen die een mooi verhaal met het nodige drama willen zien. Goede film !
loading