Those Who Kill 1.02 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De moordenaar van de vijf vrouwen loopt nog steeds vrij rond. Na zijn ontmoeting met Katrine heeft hij haar...
Those Who Kill 1.02

Those Who Kill 1.02

Series Misdaad
Taal: Deens Jaar: 2011 Duur: 45 min

De moordenaar van de vijf vrouwen loopt nog steeds vrij rond. Na zijn ontmoeting met Katrine heeft hij haar als volgend slachtoffer uitgekozen. Nietsvermoedend doet Katrine de deur van haar appartement open voor de moordenaar, die haar bewusteloos maakt en haar meeneemt naar een onbekende plek. De hele afdeling Moordzaken spant zich in om Katrine levend terug te vinden. Zowel Schaeffer als Molbech staan voor de uitdaging om de mens achter het monster te ontdekken. Pas als ze de fantasieėn en trauma's begrijpen die de moordenaar tot zijn daden drijven, zullen ze in staat zijn “Those Who Kill“ te pakken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Those Who Kill 1.02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kim
In eerste instantie wordt je als kijker op het verkeerde been gezet. Snel pakt het duo hun vruchtbare samenwerking echter weer op. Ook in deze aflevering volgen de ontwikkelingen elkaar in een snel maar super spannend tempo op. Verrassend een ontknoping aan het eind...geen 10-delige serie (vgl the bridge)
loading