Verbrechen 1.01 - Fahner (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat een doodgewoon ritje op een spitstrein had moeten worden, draait uit op een drama. Twee criminelen...
Verbrechen 1.01 - Fahner

Verbrechen 1.01 - Fahner

Series Misdaad
Taal: Duits Jaar: 2013 Duur: 44 min

Wat een doodgewoon ritje op een spitstrein had moeten worden, draait uit op een drama. Twee criminelen vallen een man aan, maar komen daar zelf bij om het leven. De man doodt zijn beide aanvallers met hun eigen wapens. Maar ondanks het feit dat dit een daad van zelfverdediging was, weigert hij zijn identiteit prijs te geven. Niemand die precies weet waarom en de vraag rijst wat hij verborgen probeert te houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Verbrechen 1.01 - Fahner aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Nieuwe krimiserie van Duitse bodem, waarin de acteurs degelijk en geloofwaardig hun rol spelen. Het verhaal is behoorlijk vervreemdend; ik weet ook niet of er een vervolgaflevering op dit deel komt, maar de afloop van het verhaal is in dit stadium niet duidelijk of bevredigend te noemen.
Ik ga daarom deel 2 zien. Voorlopig geef ik deze aflevering het voordeel van de twijfel en daarom een 7 voor het goede vakmanschap van de acteurs.
loading