The Heist (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zonder dat ze het van elkaar weten, zijn drie medewerkers van hetzelfde museum al jaren gefascineerd door hetzelfde...
The Heist

The Heist

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 27 min

Zonder dat ze het van elkaar weten, zijn drie medewerkers van hetzelfde museum al jaren gefascineerd door hetzelfde schilderij: The Maiden. Roger, hoofd beveiliging oostvleugel, Charles, gids, en George, nachtwaker, leren elkaar voor het eerst echt kennen wanneer de nieuwe curator hun favoriete kunstwerk dreigt te laten vervangen. De drie radeloze mannen nemen een gewaagd besluit: Als insiders zijn ze perfect geplaatst om te verhinderen dat The Maiden hen ontstolen wordt door... The Maiden te stelen! Geen koud kunstje, want je kunt de drie toch echt geen criminele meesterbreinen noemen... Wat volgt is een van de sympathiekste en meest gedurfde kunstroven aller tijden... Een hilarische, hartverwarmende misdaadcomedy met drie Hollywoodreuzen die zich met zichtbaar plezier van hun luchtigste kant laten zien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Heist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superleuke lichtvoetige komedie, waarin 3 suppoosten in een museum te Boston (USA) hun lievelingsstukken niet willen laten vertrekken voor een expositie in Denemarken. De hoofdrolspelers spelen met zichtbaar plezier hun rollen, die bijna archetypisch zijn. Ook het script is fantasierijk en spitsvondig.
Het lijkt me een film voor een groot publiek; ik heb in ieder geval volop genoten en geef een dikke 8.

Reviews

Anoniem
Heel goed acteerwerk van de oude mannen. Geweldige karakters neergezet door middel van gezichtsuitdrukkingen, beweginkjes, manier van lopen, enz. Het verhaal op zich is grappig, maar niet uitzonderlijk. Er zitten een paar leuke wendingen in. Maar de hoge kwaliteit van de acteurs maakt de film. Ik geef de film een 6.
Anoniem
Geen denderende film, voor 2,50 wel vermakelijk
Anoniem
Ha, wat leuke mooie film, dan ook naar Amsterdam daar Rijksmuseum aanhangen. Ook erbij bronzen beeld. Ik geef dat 3 sterren.
Anoniem
Erg leuke film. Zeker een 7
Anoniem
Persoonlijk vind ik de cast meestal een lust om naar te kijken. Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen. Te hoog vermoedelijk. Je ziet nog wel dat men lol heeft gehad om de film te maken. Da's leuk voor mede-producent Morgan Freeman en zijn vrienden, maar ik kon er niet naar kijken. Slapstick van het mindere soort. Nu en dan een fijn moment en verder kromme tenen. Leuk voor de kinderen misschien. Sorry, niet mijn film.
Anoniem
Heerlijke humorfilm en geweldige acteerprestatie! Vooral Christopher Walken.
Anoniem
Een stel oude knarren (o.a. Walken, Freeman) doen Ocean 13. Dry Humor met een licht sausje romantiek over liefde voor kunst, wat de leegte opvult bij drie doorsnee mannen in de nadagen van hun leven. Leuke vertelling, eens wat anders dan flitsende filmtechnieken uit de computer. 'Ouderwetse slapstick' met een verrassende twist onder de zon van Florida.
Geert
Een leuke familiefilm. Wanneer 3 veiligheidsagenten van een museum horen dat de lopende expositie wordt verhuisd naar Denemarken beseffen ze dat hun lievelingswerken, 2 schilderijen en één standbeeld, voorgoed uit hun leven zullen verdwijnen. Hun obsessief gedrag zet hen aan een meesterlijk plan op poten te zetten om de schilderijen tijdens de verhuizing te stelen. Natuurlijk loopt niet altijd alles even vlot en volgens plan met grappige situaties tot gevolg. Goede acteurs, leuk plan en de nodige humor.
Anoniem
Zonder dat ze het van elkaar weten, zijn drie medewerkers van hetzelfde museum al jaren gefascineerd door een kunstwerk. Roger, hoofd beveiliging oostvleugel, Charles, de gids, en George, de nachtwaker, leren elkaar echt kennen wanneer de nieuwe curator hun favoriete kunstwerk dreigt te laten vervangen. De drie mannen nemen een gewaagd besluit. Als insiders zijn ze perfect geplaatst om te verhinderen dat de kunstwerken van hen afgenomen worden door... de kunstwerken zelf te stelen! Geen koud kunstje, want je kunt de drie toch echt geen criminelen noemen. Hierdoor volgt één van de en meest sympathieke en gedurfde kunstroven aller tijden. Ik vond de film wat tegenvallen. De acteurs als Christopher Walken en Morgen Freeman doen het leuk, maar het verhaal had wel iets meer pit mogen hebben. Ik zou deze film dus niet aanraden.
Anoniem
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dit is gewoon een hele leuke film. Drie medewerkers van een museum hebben allemaal een eigen favoriete kunstwerk. Als al deze meesterwerken verhuizen naar Denemarken maken ze een plan om de werken te stelen. De manier waarop ze dat doen is geweldig. Veel plezier
Ilana
Film begint wat traag, maar wordt wel leuker. Het is een redelijk grappige film; niet te moeilijk allemaal. Morgan Freeman, Christopher Walken en William H. Macy spelen alle drie prima, maar dat is dan ook wel te verwachten van deze prima acteurs. Wij hadden er iets meer van verwacht, dat wel. Toch wel een aardige film, omdat deze grote jongens meespelen. Een mager zeventje.
loading