Titanic: Blood and Steel 1.12 - The Unsinkable Sets Sail (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De tijd is gekomen om de Titanic te water te laten. De eerste reis van...
Titanic: Blood and Steel 1.12 - The Unsinkable Sets Sail

Titanic: Blood and Steel 1.12 - The Unsinkable Sets Sail

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 47 min

De tijd is gekomen om de Titanic te water te laten. De eerste reis van het onzinkbare schip wordt een gigantisch evenement. Sofia is aan boord, evenals Michael McCann en zijn verloofde. Ook Kitty, inmiddels een beroemde actrice, zal de eerste reis meemaken. Door een stom toeval is ook Mark aan boord, hoewel hij dat niet van plan was. Zonder dat hij het weet, bevindt zich een jong meisje in de derde klasse. Haar naam: Sarah. Ze is aan boord met haar adoptiemoeder. Onder grote publieke belangstelling vaart de Titanic weg. Wie zal deze noodlottige reis overleven?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.12 - The Unsinkable Sets Sail aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Eindelijk is het zover, de Titanic begint aan zijn eerste (en helaas laatste) reis. Vele personen komen toch onverwachts bij elkaar, door de Titanic.

In zijn geheel genomen vond ik het een erg goede serie met een goed verhaal, alleen nogmaals: jammer dat er op de bouw van de Titanic niet dieper is ingegaan. Verder het verhaal om de Titanic heen was ontroerend, spannend en mooi neergezet met een geweldige cast. Wat het einde van de serie betreft, vond ik het wat abrupt afgekapt, ze hadden het einde wat meer uit kunnen diepen, b.v. het stukje dat de Titanic helaas gezonken is en wat er met de personages op het schip gebeurde tijdens de aanvaring, maar wie weet komt er nog een vervolg op de serie, wat heel goed zou kunnen?

Verder heb ik geprobeerd om wat meer informatie op te zoeken over de serie op Google en Wikipedia maar er was nog geen pagina over aangemaakt. Voor de liefhebber van dit genre, vind ik deze serie zeker een aanrader!

Vooral de rol van Dr. Marcus (Mark) Muir - acteur Kevin Zegers, Sofia - actrice Alessandra Mastronardi en Lord Pirrie - acteur Derek Jacobi vond ik erg goed en er bovenuit springen!

Persoonlijk vind ik het een keigoede serie die gezien moet worden!!

Reviews

Anoniem
Deze aflevering was,zoals verwacht, de apotheose van de hele serie. De afvaart van de Titanic. De hoofdpersonen komen ongeveer allemaal samen op het schip. De dramatiek van de afvaart, met zijn afscheidstranen, De majesteitelijkheid van het verdoemde schip, het wordt allemaal mooi in beeld gebracht. Al met al heb ik in het geheel genoten van de acteurs, de actrices,de filmsets, de decors, en het verhaal. Een grote chapeau ook voor de regie: ondanks de verschillende verhaallijnen werd het nergens verwarrend. Goed gedaan!
loading