Titanic: Blood and Steel 1.10 - A Crack in the Armor (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het zusterschip van de Titanic, de Olympic, is opnieuw beschadigd. Mark moet...
Titanic: Blood and Steel 1.10 - A Crack in the Armor

Titanic: Blood and Steel 1.10 - A Crack in the Armor

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 52 min

Het zusterschip van de Titanic, de Olympic, is opnieuw beschadigd. Mark moet op de scheepswerf blijven. Ook Sofia moet haar reisplannen uitstellen. Mark onderzoekt de schade aan de Olympic en komt tot de conclusie dat een dubbele scheepsromp het ongeluk had kunnen voorkomen. Loopt de Titanic niet hetzelfde risico? Op het politieke vlak is het onrustig in Belfast. De onlusten eisen opnieuw een leven. Mark en Sofia beseffen dat ze Belfast beter zo snel mogelijk achter zich kunnen laten. Maar kunnen ze wel vertrekken?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.10 - A Crack in the Armor aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
De vader van Sofia raakt gewond tijdens een val en breekt zijn arm op twee plaatsen. Hierdoor kan hij zijn werk (ornamenten maken van gips) maanden niet uitvoeren. Hierdoor kan Sofia niet vertrekken naar Londen. Op politiek gebied heerst er veel onrust en om ook de vrede op het scheepswerf bij Harland and Wolff te bewaren, besluit Lord Pirrie zijn werf een dag te sluiten zodat zijn medewerkers de kans krijgen om het verdrag te tekenen zodat Ierland dezelfde rechten krijgt als Engeland. Lord Pirrie vindt dit erg moeilijk omdat hij er anders over denkt! Violetta, de zus van Sofia, krijgt weeën terwijl haar vriend Conor McCann in een schietgevecht terecht komt en........? Het schip Olympic raakt weer beschadigd na een hevige storm, Sir Edwards en Lord Pirrie vragen aan Dr.Muir of hij een oplossing heeft.

Ik vind de cast nog steeds erg goed en ze zetten een perfect personage neer. Elke acteur past ook perfect bij hun personage. De filmset geeft een mooie en aparte sfeer (echt de stijl uit de jaren 1900), net zoals de kostuums. Nog twee afleveringen te gaan...
loading