Titanic: Blood and Steel 1.09 - Burden of Proof (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark en een aantal collega's moeten naar Londen voor een hoorzitting over het...
Titanic: Blood and Steel 1.09 - Burden of Proof

Titanic: Blood and Steel 1.09 - Burden of Proof

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 47 min

Mark en een aantal collega's moeten naar Londen voor een hoorzitting over het ongeluk met de Olympic, het zusterschip van de Titanic. Winston Churchill probeert de mannen van de scheepswerf te strikken voor zijn eigen militaire doeleinden. Mark dreigt verstrikt te raken in een web van politieke intrige. In Belfast wachten hem nieuwe problemen: Sofia's vader is op de hoogte van hun relatie en stelt een ultimatum. Nu de Titanic bijna af is, denkt Mark na over zijn toekomst...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.09 - Burden of Proof aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Mark gaat met Lord Pirrie naar de hoorzitting in Londen voor de rechtszaak over de aanvaring van het zusterschip van de Titanic de Olympic en het schip de Hawke. Hier komt Mark erachter dat zijn baas voor wie veel respect heeft, toch niet de persoon is wie hij dacht. Nu de Titanic bijna af is en ter water wordt gelaten wil Mark toch zijn ontslag indienen om met Sofia mee te gaan naar Londen. Ook de gebeurtenis met de rechtszaak speelt hier een rol in! Ben echt reuze nieuwsgierig hoe dit af gaat lopen en in dit deel is de Titanic ietsjes meer in beeld gekomen.. eindelijk...!!

Reviews

Anoniem
Deze aflevering heeft twee belangrijke verhaallijnen. De uitspraak van de admiraliteit in Londen over de aanvaring van de voorganger van de Titanic. (Waarbij beide partijen "gespaard" bleven door de loods de schuld te geven) en de tewaterlating van de Titanic. Vooral dit laatste wordt mooi in beeld gebracht. Het majestueuze schip dat langzaam achteruit in het water glijdt, en de verrukking op het gelaat van de toeschouwers.Het is een klassepestatie van cinematografie, de enormiteit van het schip zo beeldend te vertonen.
De persoonlijke sores van "Mark" worden weliswaar verteld, maar spelen een bijrol in dit deel van het verhaal. Al met al een goede verdeling van de aandacht over de verschillende lagen in het verhaal.
loading