Titanic: Blood and Steel 1.08 - High Stakes (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De verkiezingen komen steeds dichterbij. Er staat veel op het spel. De protestantse...
Titanic: Blood and Steel 1.08 - High Stakes

Titanic: Blood and Steel 1.08 - High Stakes

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 48 min

De verkiezingen komen steeds dichterbij. Er staat veel op het spel. De protestantse elite heeft zijn eigen kandidaat, de extremistische Albert Hatton. Zijn politieke tegenstander is Michael McCann wiens broer Conor terroristische aanslagen heeft gepleegd. De protestanten zijn woedend dat McCann zich kandidaat stelt. Tijdens de verkiezingen dreigt het conflict uit de hand te lopen. Mark wordt ondertussen voor het blok gezet door Sofia. Zij wil naar Londen verhuizen, maar Mark wil zijn baan en zijn dochter niet opgeven. Hij staat voor een onmogelijke keuze...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.08 - High Stakes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Michael McCann een medewerker van scheepswerf Harland and Wolff heeft zich kandidaat gesteld voor de aankomende verkiezingen in Belfast. De zus van Michael en tevens vriendin van Sofia zit in de gevangenis, ze wordt ervan beschuldigd dat ze een agent heeft geslagen tijdens het voeren van een campagne om op Michael te stemmen. Dit is puur gebeurd omdat de Protestanten boos zijn op Michael McCann omdat hij zich kandidaat stelt, een en al corruptie dus!
Sofia wil nog steeds graag dat Dr. Mark Muir meegaat met haar naar London waar ze gaat studeren, maar Mark wil het zoeken naar zijn dochter nog niet opgeven. Toch geeft Sofia het niet op!
Ook de broer van Michael McCann houdt zich bezig met illegale zaken...
loading