Titanic: Blood and Steel 1.07 - The Truth Shall Set You Free (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nu iedereen Marks geheim kent, is het tijd voor hem om schoon schip...
Titanic: Blood and Steel 1.07 - The Truth Shall Set You Free

Titanic: Blood and Steel 1.07 - The Truth Shall Set You Free

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 54 min

Nu iedereen Marks geheim kent, is het tijd voor hem om schoon schip te maken. Hij biecht alles op aan Sofia en herstelt de band met zijn vader Sean. Onverwacht krijgt Mark een tweede kans op de scheepswerf wanneer financier J.P. Morgan een bezoek brengt om de voortgang van de Titanic persoonlijk te bekijken. De arbeiders zijn echter met heel andere zaken bezig: de aanstaande verkiezingen. Krijgt de katholieke meerderheid het eindelijk voor het zeggen in Belfast? Niet als het aan de protestantse elite ligt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.07 - The Truth Shall Set You Free aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
J.P. Morgan, hoofd van White Star, komt persoonlijk naar scheepswerf Harland en Wolff, en geeft Lord Pirrie opdracht om Dr. Marcus Muir weer terug in dienst te nemen ongeacht zijn geloof. Weer draait alles in deze aflevering om het geloof, Ierland wil Protestants blijven de katholieken willen op gelijk niveau en de vrouwen van Belfast komen bijeen en willen niet langer onder de mannen blijven staan, ze willen een Protest-mars gaan houden om stemrechten te krijgen. Mark belooft Sofia voortaan eerlijk te zijn. Sofia wil graag studeren en krijgt van Lady Pirrie de kans om dit waar te maken.

Nog steeds vind ik gezien de titel van deze serie Titanic: Blood and Steel dat je weinig te zien krijgt van het gebeuren rondom de bouw van de Titanic, de serie gaat meer om persoonlijke vetes, geloof en politiek en een vleugje romantiek.
Wil niet zeggen dat de serie niet goed is maar ik begin ietsjes minder enthousiast te worden, had verwacht dat de serie meer over de Titanic zelf ging, ben benieuwd of er nog verandering in gaat komen?
loading