Titanic: Blood and Steel 1.05 - Under Lock and Key (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark ontdekt wat er met zijn voormalige vriendin, Siobhan Doyle, is gebeurd...
Titanic: Blood and Steel 1.05 - Under Lock and Key

Titanic: Blood and Steel 1.05 - Under Lock and Key

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 52 min

Mark ontdekt wat er met zijn voormalige vriendin, Siobhan Doyle, is gebeurd nadat hij uit Belfast naar Amerika was geëmigreerd. Het nieuws is een grote schok voor hem. Groter is de schok wanneer hij hoort dat zijn dochtertje nog leeft! Mark bezoekt het klooster waar Siobhan werd opgevangen toen ze zwanger was, maar de nonnen weigeren hem iets te vertellen over de verblijfplaats van zijn dochter. Dan wordt hij terug geroepen naar de scheepswerf. Er is een ongeluk gebeurd met een schip in dezelfde grootteklasse als de Titanic. Mark krijgt de opdracht uit te zoeken wat er mis is gegaan...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.05 - Under Lock and Key aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De plot geeft de spanningen in het management en op de werkvloer sterk weer. De karakters van de managers worden in hun verschillen sterk en geloofwaardig door de acteurs neergezet. Het verhaal krijgt een verrassende nieuwe dimensie door de ontdekking die Mark in zijn privéleven doet. Het verhaal onwikkelt zich interessant op alle niveaus. Zowel in het hoge management, alsook op de werkvloer en in het privéleven van de hoofdpersoon borrelen de spanningen en zoeken de tegenstellingen een uitweg. Spannend om te volgen!

Reviews

Nicole
Mark gaat naar het klooster en ontdekt wat er werkelijk gebeurd is met zijn overleden vriendin Siobhan Doyle. Lord pirie komt achter de ware identiteit van Dr. Marcus Muir. Doordat een ander schip van White star een aanvaring gehad heeft en gerepareerd moet worden, loopt de Titanic vertraging op en komt er een enorme druk op de arbeiders te staan, omdat ze tevens aan het schip de 'Olympic' en de Titanic gelijk moeten werken. Er worden meer arbeiders aangenomen zonder ervaring waardoor de ervaren werkers opgehouden worden en minder loon krijgen doordat ze minder snel kunnen werken. Ook Lord Pirie komt onder druk te staan van hogerhand! Verder komt er steeds meer diepgang in het verhaal wat de spanning er goed in houdt! Een klein minpuntje aan deze serie vind ik dat ze wel ietsjes meer de bouw van de Titanic mogen laten zien! Zo op naar aflevering 6!
loading