Titanic: Blood and Steel 1.04 - Danger Looms (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De arbeiders op de scheepswerf zijn woedend nadat het leger hun vreedzame protestmars...
Titanic: Blood and Steel 1.04 - Danger Looms

Titanic: Blood and Steel 1.04 - Danger Looms

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 51 min

De arbeiders op de scheepswerf zijn woedend nadat het leger hun vreedzame protestmars op gewelddadige wijze uiteen heeft geslagen. De eigenaar van de werf doet er alles aan om de rust te laten terugkeren. Hij organiseert een ontmoeting met de vakbondsleider. Als zij niet op tijd met een oplossing komen, loopt het opnieuw uit de hand. Ondertussen ontdekt Mark wat er mis is met het staal. Maar zet hij zijn baan niet op het spel als hij dit probleem aankaart? Buiten de scheepswerf wachten hem nog grotere problemen wanneer een figuur uit zijn verleden opduikt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.04 - Danger Looms aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
De baas van de scheepswerf waar de Titanic gebouwd wordt probeert de gemoederen wat te sussen na de mislukte protestmars van zijn werknemers. Dr. Muir laat de ontwerper van de Titanic Dr. Andrews zien wat er mis is met het staal en hoe hij dit kan oplossen door de staalbewerkers het staal meer te laten verhitten! Mark gaat op bezoek bij zijn vader en komt oog in oog te staan met de oude vriend van zijn vader. Mark krijgt iets vreselijks te horen wat zijn vader al die tijd verzwegen heeft. Spannend... Zo op naar deel 5!!

Reviews

Anoniem
Deel 4 beperkt zich min of meer tot de persoonlijke verhoudingen tussen de hoofdpersonen. Het maakt het verhaal wat minder spannend, doch de perikelen en onderlinge verhoudingen zijn boeiend genoeg om het verhaal aandachtig te blijven volgen.
loading