Titanic: Blood and Steel 1.03 - Good Man Down (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Iemand is op zoek naar Mark, iemand waar zijn vader Sean bang voor is. Op het werk...
Titanic: Blood and Steel 1.03 - Good Man Down

Titanic: Blood and Steel 1.03 - Good Man Down

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 50 min

Iemand is op zoek naar Mark, iemand waar zijn vader Sean bang voor is. Op het werk krijgt Mark steeds meer met Sofia te maken. De genegenheid is wederzijds, maar Sofia kan haar andere aanbidder, de Italiaan Andrea, maar niet van zich afschudden. Ondertussen worden de eigenaars van de scheepswerf nerveus van het succes van de vakbonden. Zij roepen de hulp in van het leger dat een vreedzame protestmars van katholieke arbeiders op agressieve wijze uiteenslaat. In de straten van Belfast breekt de hel los.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.03 - Good Man Down aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Naarmate de serie vordert, wordt hij spannender. De gelaagdheid van het stuk is verrassend. In dit deel was het de arbeidsonrust die de hoofdmoot vormde, de andere lagen werden echter niet verwaarloosd. Ik ben benieuwd naar het vervolg in deel 4.

Reviews

Nicole
De arbeiders beginnen aan een protesttocht omdat ze een vakbond willen, helaas loopt deze tocht niet goed af. De bazen van de scheepswerven worden nerveus van deze protesten. Dr. Mark Muir begint verliefd te worden op Sofia, een medewerkster op de tekenafdeling, maar Mark draagt nog steeds zijn geheim met zich mee. Een oude vriend van de vader van Mark weet dat Mark terug is en wil hem confronteren, maar de vader van Mark weet hem nog steeds tegen te houden. Verder is Dr. M. Muir erachter dat er een flinke fout in het staal zit en hij weet ook hoe dit komt. Ben benieuwd hoelang Mark zijn geheim nog verborgen weet te houden??
loading