Titanic: Blood and Steel 1.02 - Stained Steel (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark Muir heeft zijn ware identiteit verborgen gehouden. Hij is de zoon van de...
Titanic: Blood and Steel 1.02 - Stained Steel

Titanic: Blood and Steel 1.02 - Stained Steel

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 54 min

Mark Muir heeft zijn ware identiteit verborgen gehouden. Hij is de zoon van de katholieke havenarbeider Sean Malone. Sean is een oude alcoholist, gebroken door een keihard bestaan. Zijn enige trots is Mark. Nu is hij bang dat Mark ontslagen wordt als zijn ware identiteit bekend wordt. Mark moet oppassen: hij heeft ontdekt dat het staal dat gebruikt wordt in de constructie van de Titanic niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Maar wie kan hij met deze kennis vertrouwen? Ondertussen escaleren de sociale spanningen: de arbeiders verenigen zich in een vakbond. Op romantisch vlak wordt Mark gedwongen een keuze te maken tussen Kitty en Sofia.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Titanic: Blood and Steel 1.02 - Stained Steel aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Sterke rollen. Ik heb de grote film Titanic gezien, maar deze serie doet je de karakters van de film snel vergeten. Je leeft al snel mee met de metallurgist. Overigen ook met het wel en wee van de arbeiders in hun gevecht om een beter loon en leven. Die gelaagdheid houdt het spanend en levend. Kijk uit naar part 3

Reviews

Nicole
Na het zien van deze tweede aflevering vind ik de serie nog beter en interessanter. De cast is perfect gekozen en de ouderwetse kostuums en filmset geven de serie een perfecte en mooie sfeer. Ook gaan ze ditmaal iets dieper in op het leven van de personages. De werknemers gaan staken omdat ze willen dat er een vakbond gaat komen. Ook kom je er achter welk geheim Dr. Muir met zich meedraagt. Verder staat er bij de omschrijving al voldoende over deze aflevering! Vind het in ieder geval een erg goede serie!
loading