An Inappropriate Comedy (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hilarische komedie vol met komische en ongepaste sketches waarin grote namen als Adrien Brody, Rob...
An Inappropriate Comedy

An Inappropriate Comedy

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

Hilarische komedie vol met komische en ongepaste sketches waarin grote namen als Adrien Brody, Rob Schneider, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan en Ari Shaffir zich van hun grappigste kant laten zien. Zo duikt er transgender parodie op van The Godfather en een travestie-versie van Dirty Harry. Ook zien we hoe Batman criminelen aanvalt met een honkbalknuppel en de tegenslagen van een maagdelijke homo. Ook is er een parodie op Randy Newman's liedje 'I Love L.A.', een missverkiezing met zwervers als deelnemers en zwemmers die aangevallen worden door haaien terwijl de badmeester naar mooie vrouwen lonkt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om An Inappropriate Comedy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading