Bit 1.16 - Ambysje n Fryslan deel 1 (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Renske Wierda heeft een nachtmerrie. Doet ze er goed aan om te vertrekken naar Italië? Menno...
Bit 1.16 - Ambysje n Fryslan deel 1

Bit 1.16 - Ambysje n Fryslan deel 1

Series Nederlandstalig Drama
Taal: Fries Jaar: 2008 Duur: 20 min

Renske Wierda heeft een nachtmerrie. Doet ze er goed aan om te vertrekken naar Italië? Menno Prins wordt gediskwalificeerd en Renske wordt daardoor eerste van De Giganten. Iedereen is blij, behalve Renske zelf. Veearts Femke gaat met de toegetakelde stalknecht Erik naar het ziekenhuis, hij vertelt haar de waarheid. Annemarie Prins komt bij uit haar bewusteloosheid en krijgt een visioen over haar man Joop en geest Ate en stuurt zoon Menno erop af. Menno wordt kwaad op vader Joop, omdat hij het leven met zijn moeder als 'tweede keus' bestempelt. Joop vermaakt zich met privé-verpleegster Tammy, maar krijgt ineens weer een visioen van geest Ate.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bit 1.16 - Ambysje n Fryslan deel 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading