Bit 1.15 - De Giganten (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Joop Prins laat zich verwennen door privézuster Tammy, maar wordt nog steeds lastig gevallen door geest...
Bit 1.15 - De Giganten

Bit 1.15 - De Giganten

Series Nederlandstalig Drama
Taal: Fries Jaar: 2008 Duur: 26 min

Joop Prins laat zich verwennen door privézuster Tammy, maar wordt nog steeds lastig gevallen door geest Ate. Zijn vrouw Annemarie, onder invloed van medicijnen, doet een boekje open over zoon Menno, die er niets van begrijpt. De dag van 'De Giganten' is aangebroken, Renske met haar paard Sil en Menno met Jackie Black strijden tegen elkaar en tegen Italiaan Vittore. Menno wint en tegelijk mist vee-arts Femke medicijnen uit haar auto, wat heeft dit met elkaar te maken? Stalknecht Erik krijgt de waarheid te horen van Menno. Vittore is geďnteresseerd in Renske en doet haar een aanbod. Hidde, de vader van Renske, doet Femke een aanzoek.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bit 1.15 - De Giganten aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading