Bit 1.13 - Reboelje (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Joop Prins, die net als Hidde Wierda, in het ziekenhuis ligt door de bomaanslag, wordt geteisterd door geest...
Bit 1.13 - Reboelje

Bit 1.13 - Reboelje

Series Nederlandstalig Drama
Taal: Fries Jaar: 2008 Duur: 27 min

Joop Prins, die net als Hidde Wierda, in het ziekenhuis ligt door de bomaanslag, wordt geteisterd door geest Ate die hem een bijna-dood-ervaring laat beleven. Hidde wordt met een schrammetje ontslagen. De bom is ook gebarsten in het gemeentehuis, de corrupte burgemeester stapt op maar ontkent iedere betrokkenheid met Prins. Tijdens de toeloop naar het gemeentehuis staat er een aangename verrassing te wachten voor Renske, de dochter van Hidde. Menno probeert het goed te doen voor vader Joop en begint alvast met de uitwerking van het ponypark op hun land. Maar wat vindt Joop ervan?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bit 1.13 - Reboelje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading