Feu - Crazy Horse Paris (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Al sinds de vroege jaren 50 gonst het in het Parijse Le Crazy Horse, een theater dat berucht en befaamd is...
Feu - Crazy Horse Paris

Feu - Crazy Horse Paris

Documentaire Musical
Taal: Frans Jaar: 2012 Duur: 1 u 17 min

Al sinds de vroege jaren 50 gonst het in het Parijse Le Crazy Horse, een theater dat berucht en befaamd is om hun erotisch danscabaret. Hun wervelende shows zijn even elegant als sexy. Recent stonden iconen als Pamela Anderson, Carmen Electra en burlesque-boegbeeld Dita Von Teese bij Le Crazy Horse op het podium. Nu is het de beurt aan de wereldberoemde schoenontwerper Christian Louboutin om zijn creatieve visie los te laten op de nieuwste show van Le Crazy Horse: Feu. Louboutin erkent dat Le Crazy Horse altijd een belangrijke inspiratie is geweest voor zijn sensuele en uitdagende ontwerpen. Van Feu maakte hij een zinnelijke ervaring: sexy en ondeugend maar ook surreëel, sprankelend en van een onaardse schoonheid. Met Feu beleef je het theater van Le Crazy Horse op een manier die de live-ervaring doet verbleken, onder meer door een prachtige cameravoering en extra visuele effecten. De acts worden doorsneden met korte interviews met Louboutin. Ook maken we nader kennis met de prachtige danseressen van Le Crazy Horse.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Feu - Crazy Horse Paris aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zoals een vrouw eruit hoort te zien. Mooi elegant en op dure haken. Prachtig
loading