Dicte 1.01 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De kersvers gescheiden journaliste Dicte Svendsen keert met haar dochter terug naar haar geboortestad Aarhus. Ze...
Dicte 1.01

Dicte 1.01

Thriller Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2012 Duur: 48 min

De kersvers gescheiden journaliste Dicte Svendsen keert met haar dochter terug naar haar geboortestad Aarhus. Ze probeert de herinneringen aan haar jeugd als Jehovah's getuige zoveel mogelijk van zich af te zetten. Dat geldt eveneens voor de tijd waarin ze als jonge vrouw haar kind ter adoptie afstond. Tijdens haar werk als misdaadverslaggeefster werkt Dicte vaak aan zaken die oude wonden openrijten. Ze ontdekt het lichaam van Danijela, een jonge Bosnische vrouw die na een keizersnede dood lijkt te zijn gebloed. Wagner, de rechercheur die op de zaak wordt gezet, krijgt een hekel aan Dicte omdat ze informatie van hem heeft losgepeuterd zonder hem te melden dat ze een misdaadverslaggeefster is. Hij probeert haar bij de zaak weg te houden, maar Dicte beschikt echter over ruim voldoende eigen middelen. Al snel ontdekt zij dat Danijela niet de enige zwangere Bosnische vrouw in Aarhus was die iets te vrezen had.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dicte 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Weer een leuke Zweedse serie. Er worden weer diverse verhaallijnen uitgezet en ben benieuwd naar de volgende delen

Reviews

Liselotte
Uit vervelend deze gratis film opgestart. Maar was meteen verslaafd aan Dicte. Geweldige verhaallijn en er wordt super goed gespeeld. De combi met privé en werk vind ik mooi en je wordt echt meegesleept in haar leven.
Anoniem
Deze 1ste gratis aflevering is een introductie van het personage Dicte, die als misdaadverslaggever letterlijk in aanraking komt met moord. Het is een degelijk gefilmde aflevering, die nieuwsgierig maakt naar het vervolg; de serie beslaat 10 afleveringen. Ik kon een vergelijking met Annika Bergstson niet weerstaan, maar moet eerst meer afleveringen zien, voor een goed oordeel. Voorlopig geef ik deze aflevering een 7.
loading