Sunshine Barry en de Discowormen (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Het is niet makkelijk om Barry te zijn. Een worm krijgt geen respect. Barry...
Sunshine Barry en de Discowormen

Sunshine Barry en de Discowormen

Animatie Kids Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 16 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Het is niet makkelijk om Barry te zijn. Een worm krijgt geen respect. Barry zit helemaal onderaan de voedselketen en heeft een stomme baan in een fabriek. Zijn leven voorspelt weinig anders dan een saai en donker bestaan. Alles verandert als Barry op een dag een oude discoplaat tegenkomt. Hij is ervan overtuigd dat hij een wereldster zal worden in zijn eigen discoband, ´Sunshine Barry en de Discowormen'. Oke, Barry heeft geen gevoel voor ritme, geen band en geen armen. Maar zoals hij zelf zegt: niemand is perfect!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sunshine Barry en de Discowormen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Jannie
Wij hebben de film eigenlijk alleen maar gekeken omdat wij dat liedje kennen wat bij de film hoorde. Dus toch maar de film opgezocht en bekeken. Er zaten best wel wat grappige momenten in de film waardoor wij ook wel in de lach schoten, maar dat is dan ook alles. Is leuk voor kindjes maar niet als je al wat jaartjes ouder bent.
loading