De Schorpioen (1984) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vrachtwagen chauffeur Loe Wolff raakt in de problemen wanneer hij met het geld van zijn baas een gokje waagt om een...
De Schorpioen

De Schorpioen

Thriller Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 1984 Duur: 1 u 37 min

Vrachtwagen chauffeur Loe Wolff raakt in de problemen wanneer hij met het geld van zijn baas een gokje waagt om een reis naar Amerika te bekostigen. Wanneer hij het geld verliest, beslist hij zijn bedrijfsauto te verkopen. Loe's baas krijgt lucht van de zaak, maar belooft geen aangifte te doen onder de voorwaarde dat Loe onder valse naam naar Amerika vertrekt. De kwestie krijgt een bizarre wending wanneer Loe in de krant leest dat hij omgekomen is bij een auto-ongeluk. Het ongeluk blijkt echter geënsceneerd en het lichaam dat van ene Kemp, een officier van het Nederlandse leger in Indonesië die de moord van 3 mede-officieren op z'n geweten had. Een gokje met het geld van z'n baas komt vrachtwagenchauffeur Loe duur te staan en heeft verstrekkende gevolgen voor zijn leven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Schorpioen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading