Ellis in Glamourland (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ellis in Glamourland is een verfrissende komedie over de alleenstaande moeder Ellis. Het leven van Ellis ziet...
Ellis in Glamourland

Ellis in Glamourland

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2004 Duur: 1 u 36 min

Ellis in Glamourland is een verfrissende komedie over de alleenstaande moeder Ellis. Het leven van Ellis ziet er minder sprookjesachtig uit dan ze had verwacht; Als alleenstaande moeder met een ex-man die bijna geen geld aan z'n zoon besteed, moet ze er twee banen op nahouden. Tijd voor verandering vindt Ellis en besluit de cursus 'Hoe trouw ik een miljonair' te volgen. Met haar medecursisten gaat ze op jacht naar de rijke vrijgezellen. Terwijl de andere cursisten schaamteloze pogingen ondernemen om een miljonair te vangen, blijkt Ellis een hartenbreekster voor de eenzame miljonair! Ieder probeert op z'n eigen manier indruk te maken... Maar wie weet Ellis hart te veroveren? Kiest ze voor rijkdom, stabiliteit of passie?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ellis in Glamourland aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading