Angie (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze bikkelharde en superspannende film vertelt het verhaal van Angie. Angie is een losgeslagen meisje dat een ongelukkige...
Angie

Angie

Thriller Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 1993 Duur: 1 u 33 min

Deze bikkelharde en superspannende film vertelt het verhaal van Angie. Angie is een losgeslagen meisje dat een ongelukkige jeugd heeft gehad. Als zij ternauwernood ontsnapt aan een verkrachting, trekt ze ten einde raad in bij haar broer Alex, een kleine crimineel. Samen met Alex en haar nieuwe vriend Frank pleegt ze een reeks inbraken tot het fout loopt. Op de voet gevolgd door de politie en twee helers die nog een rekening te vereffenen hebben, wacht Angie op het eind de finale afrekening. Een brutale actiefilm rond drie jongeren die met moeite overleven in de harde wereld van vandaag.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Angie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading