Halo 4: Forward Unto Dawn (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op de militaire academie van de UNSC (United Nations Space Command) wordt een groep jonge militairen...
Halo 4: Forward Unto Dawn

Halo 4: Forward Unto Dawn

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 20 min

Op de militaire academie van de UNSC (United Nations Space Command) wordt een groep jonge militairen klaargestoomd. Zij moeten straks de strijd aangaan met rebellen die op meerdere planeten in opstand zijn gekomen tegen het gezag van de UNSC. Een van de militairen in opleiding is Thomas Lasky. Hij twijfelt aan het nut van de naderende oorlog. Bovendien is hij bang dat hij niet in de wieg gelegd is voor het leiderschap dat van hem wordt verwacht. Dan wordt de academie plotseling opgeschrikt door een gewelddadige aanval door aliens. Lasky moet vechten om de academie en zijn medestudenten te beschermen. Daarbij krijgen de verdedigers hulp van een geheimzinnige bondgenoot: een gepantserde supersoldaat die iedereen alleen maar kent als the Master Chief.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Halo 4: Forward Unto Dawn aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
This film is totally off the scale. It doesn't come across as an FPS'er but has all the elements of such. The battle scenarios from training to actual combat are perfectly choreographed and it has really great acting too which is almost tear jerking... Hopefully our future as we colonize various planets will not be this deadly encountering very evil and deadly aliens.

Reviews

Anoniem
Ben zelf wel liefhebber van Sci Fi-films maar vond deze toch erg matig. Erg jonge spelers en erg langdradig in het begin. Pas in het laatste gedeelte beetje actie, maar ook de actiescènes gaan veel te snel waardoor je af en toe niet echt een idee heb wat er nou gebeurt.
Nicole
Deze film heeft zowel mijn zoon als ikzelf gekeken. Daar mijn zoon alle spellen van Halo op de X-Box heeft, weet hij toch hoe Halo in elkaar steekt. Ik daarentegen wist helemaal niets van de geschiedenis van Halo, daarom van mijn oogpunt uit vond ik het een ruige film, de actiescènes met de slow motion beelden zijn prachtig in beeld gebracht. Verder vond ik de film wat mysterieus in elkaar gezet waardoor de spanning wel steeg. Mijn zoon en ik zijn het wel met elkaar eens dat de film wat traag op gang kwam en het is een wat abrupt einde, waardoor je met een wat onvoldaan gevoel achter blijft. Je moet ook goed opletten en de film goed volgen wil je de draad niet kwijtraken bij de ontknoping op het einde van de film! Ondanks dat de film wel wat langer had mogen duren en wat meer diepgang erin mag zitten, blijft het wel zeker een keigoede en spannende film met mooie beelden! (En ook ik heb verder op de Animatiefilm na geen andere Halofilms 1,2 en 3 kunnen vinden, weet ook niet of die er zijn) Een vervolg op deze film is zeer welkom. We geven deze film een 9!
Louis
Hoewel technisch netjes uitgevoerd, was de verhaallijn traag. Pas na 3/4 van de film komt het een beetje op gang. Getormenteerde jongen weet niet of de militaire academie zijn plaats is en heeft moeite zijn plek te vinden. Al met al maar uitgekeken maar was niet echt onder de indruk.
Marion
Mooie film, beetje een abrupt einde. Maar een aanrader. Helaas kunnen we Halo 1 t/m 3 niet vinden.
Anoniem
Een verfilming van computerspel of andersom wordt vaak geen succes. Maar deze film is een uitzondering. Dit is uitstekende, boeiende oorlogsfilm met redelijk verhaal, hoop onbekende acteurs maar die spelen op zich prima. Helaas veel te kort, het voelt niet afgerond.
loading