Bennie Stout (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1930. Benjamin 'Bennie' Stout heeft dit jaar maar één wens voor Sinterklaas: zijn vader terug uit Spanje...
Bennie Stout

Bennie Stout

Nederlandstalig Familie Avontuur Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

1930. Benjamin 'Bennie' Stout heeft dit jaar maar één wens voor Sinterklaas: zijn vader terug uit Spanje zodat de familie gezamenlijk pakjesavond kan vieren. Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas, want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje... en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bennie Stout aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Suus
Hele leuke film waarin ook leerzame dingen zitten. Mijn zoontje heeft ervan genoten.

Reviews

Alexander
'Bennie Stout' is een leuke Nederlandse kinderfilm van Johan Nijenhuis. Deze lekker ouderwetse, nostalgische prent is bijzonder sfeervol, heeft een onderhoudend verhaal en is opgesmukt met enkele leuke zang- en dansnummers. De decors, de kostuums, de attributen en de locaties zien er goed uit. Er werd vooral gefilmd in het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen. Er wordt overtuigend geacteerd. Bram van der Vlugt zet een zeer overtuigende Sinterklaas neer. Door middel van het verhaal wordt er ook een positieve boodschap gegeven. Aanrader!
loading