Charles Bradley - Soul of America (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charles Bradley - Soul of America is het ongelooflijke verhaal van de 62-jarige Charles Bradley...
Charles Bradley - Soul of America

Charles Bradley - Soul of America

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 11 min

Charles Bradley - Soul of America is het ongelooflijke verhaal van de 62-jarige Charles Bradley die op late leeftijd nog een carrière als zanger ambieert. Zijn debuutalbum bracht hem van een zwaar leven op straat tot in de album top 50 van The Rolling Stones Magazine. Als kind verlaten door zijn moeder, was Bradley ook dakloos, ongeletterd, slachtoffer van een geweldsmisdrijf, is zijn broer vermoord en was hij bijna bezweken aan een ernstige ziekte. Bradley had allerlei baantjes door heel Amerika en trad op als imitator van James Brown. Altijd was er zijn droom om het te maken in de muziekwereld. Die droom kwam binnen bereik toen hij werd ontdekt door het hippe Daptone Records en hij de kans kreeg een album op te nemen. Gedurende de spannende, pijnlijke en onzekere maanden voorafgaand aan de release van zijn debuutalbum, is Charles Bradley - Soul of America gefilmd, de overwinning van één man die zijn droom verwezenlijkt. Een droom die hij al 48 jaar had.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Charles Bradley - Soul of America aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading