The Place Beyond the Pines (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Luke is een professionele motorrijder en komt erachter dat hij een zoon heeft van zijn ex-vriendin,...
The Place Beyond the Pines

The Place Beyond the Pines

Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 15 min

Luke is een professionele motorrijder en komt erachter dat hij een zoon heeft van zijn ex-vriendin, waarmee hij al een jaar geen relatie meer heeft. Luke besluit per motor banken te beroven om zijn zoon financiële ondersteuning te kunnen bieden. Hij raakt echter verzeild in een gewelddadige confrontatie met een jonge politieagent. De gevolgen hiervan strekken tot aan de volwassen levens van hun zonen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Place Beyond the Pines aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Dit is een aparte film. Wel een goede film, maar niet zoals veel andere films. Zoals al eerder gezegd in de vorige recensies, bestaat deze film uit meerdere delen. Dat hield me in eerste instantie een beetje tegen om deze film te kijken, omdat ik had verwacht dat het een onsamenhangend verhaal zou zijn. Dat is gelukkig niet het geval. Het verhaal is goed en wordt goed uitgewerkt. Een aanrader.

Reviews

Christel
Jep, ik vond het een mooie film. Niet alledaags en het laat zien hoe lang beslissingen kunnen doorwerken tot zelfs de volgende generatie. Heel goed gespeeld, zelfs de jongeren in het tweede gedeelte leveren echt goed acteerwerk. Bij het lezen van de reviews dacht ik echt dat het lastig te volgen zou zijn. Het tegendeel bleek voor mij te gelden, met de juiste verhouding qua actie en rustige scènes. Een 7,5 van mij.
Anoniem
Nu had ik net The Notebook met Ryan Gosling gezien en wilde meer films van hem zien. Maar aan deze film moest ik erg wennen. Ik had al ergens gelezen dat Gosling nooit romantische films deed, meer cultfilms en dit is er zo een.
Het einde vond ik dan wel weer mooi samenkomen maar verder geef ik het toch een 6 omdat dit gewoon niet zo mijn ding is.
Anoniem
Een goede film met een onverwacht einde. Na het kijken van de trailer sprak de film ons meteen aan. Ook de acteurs zitten goed in hun rol. Zeker een aanrader.
Anoniem
Ik vond het een mooie film, met voldoende actie en een verrassende wending. Het lijken haast twee verhalen die uiteraard wel een film vormen. Het eerste uur vond ik persoonlijk beter dan het tweede uur. De hoofdrolspeler met het blonde haar speelt zijn rol uitstekend, in het tweede deel mindere acteurs.
gerline
Het een mooie indrukwekkende film, met een diepere laag van betekenis. Het is wel een trage film in die zin dat er niet veel actie in zit. Er wordt niet veel in gepraat, maar wat gezegd wordt telt wel voor twee. Het is vooral het voorbeeld van vaderschap voor een kind van belang dat naar voren komt. Het zijn geen twee partijen, maar juist door elkaar heen. Het is een boeiend verhaal waardoor ik de film een 7 geef.
Anoniem
Ik vond deze film boeiend. Normaal gesproken krijg je sympathie voor de good guy maar in dit geval ga je ook begrip krijgen voor de hoofdpersoon die echt geen lieverdje is. Ook mooi om te zien hoe de cikcel aan het eind weer rond komt in de keuzes die de volgende generaties weer maken.
Anoniem
Mooie film die je grijpt! Begint met een verhaal wat langzaamaan in een ander verhaal overloopt om uiteindelijk weer ergens anders te eindigen. Goede opbouw en zeker goed acteerwerk! Acteurs waren voor mij onbekend maar deden het erg goed in deze film! Ook de werkelijkheid is erg aanwezig, het gebeurt namelijk allemaal echt! Aanrader deze film!
Anoniem
Een bijzondere film met drie verhaallijnen die in elkaar overlopen en met elkaar te maken hebben. In het begin wat traag. Uiteindelijk heb je bepaalde verwachtingen die ook gaan gebeuren. Met een wat frustrerend effect. Ondanks dat is het toch een verrassende en mooie film. Acteurs spelen goed, al vind ik Ryan Gosling wat saai overkomen. Op z'n Goslings om het maar zo te noemen.
Anoniem
The Place Beyond The Pines is een zeer bijzondere film, die op een vreemde manier drama én misdaadthriller is. De cast zorgt ervoor dat het verhaal op gang komt en het camerawerk draagt bij aan de sfeer. Minpunt is wat mij betreft de grimage: de flashforward van 15 is niet of nauwelijks aan de acteurs de zien. Vooral hoofdrolspeler Bradley Cooper lijkt niets veranderd en dat is helaas niet mogelijk. Al met al toch een behoorlijke film die zich onderscheidt van de rest van het aanbod.
Anoniem
Aardige film met 2 episodes. Je verwacht totaal niet dat het eind van het eerste gedeelte zo loopt. Het verhaal gaat verder in een andere setting, maar nog steeds met de 'rode draad' door deze film. Het is een leuke film om naar te kijken met een goed verhaal. Ook de actiescènes zijn spectaculair.
Maya
Goede film. De film bestaat uit drie fases. Dit houdt de film erg boeiend. Goed acteerwerk van alle acteurs. Jammer dat de verhouding van de 2 jongens in het laatste stuk niet iets verder uitgediept werden. In het begint dacht ik dat ik een of andere motorfilm had gehuurd, maar niets bleek minder waar. Sterke film met een goed verhaal. Een aanrader!
Joyce
Zoals in het verhaal beschreven stond trok het mij niet enorm aan, en eenmaal in de film is het verhaal ook erg warrig. De verschillende verhaallijnen is het verhaal. Ondanks dat het acteerwerk niet slecht is en de essentie van de film niet hoeft tegen te vallen, vond ik de film erg beneden peil en niet erg aan te raden. Heb je echt niets te doen, net zoals ik had, dan nog niet. Zonde van je geld!
loading