Law of the Lawless online kijken / downloaden: Moskou, 1989. De Sovjet-Unie verandert razendsnel: meer vrijheid, meer commercie, meer criminaliteit. Vier vrienden - Sasha, Phil, Kosmos en Viktor - raken betrokken bij kleine criminaliteit. Maar wanneer ze in een opwelling een moord plegen, is er geen weg meer terug. Ze vormen de 'Brigada', die uitgroeit tot een van de machtigste misdaadbendes in Moskou. Maar macht maakt corrupt. Is hun vriendschap daartegen bestand? - Law of the Lawless
Sluiten
Law of the Lawless
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Law of the Lawless

Moskou, 1989. De Sovjet-Unie verandert razendsnel: meer vrijheid, meer commercie, meer criminaliteit. Vier vrienden - Sasha, Phil, Kosmos en Viktor - raken betrokken bij kleine criminaliteit. Maar wanneer ze in een opwelling een moord plegen, is er geen weg meer terug. Ze vormen de 'Brigada', die uitgroeit tot een van de machtigste misdaadbendes in Moskou. Maar macht maakt corrupt. Is hun vriendschap daartegen bestand?
Waardering:
Acteurs: Sergey Bezrukov, Dmitriy Dyuzhev, Pavel Maykov
Categorie: Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!