Valentino (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn...
Valentino

Valentino

Komedie Nederlandstalig Romantiek
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan. Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Valentino aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Dino Valentino is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Helaas leeft hij met 1 grote leugen. Hij liegt over zijn echte nationaliteit. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Hij moet de ramadam overnemen. Dino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. Erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Best leuk om Najib Amhali eens in een ander concept te zien. Een verrassende, leuke Nederlandse film.

Reviews

Anoniem
Een erg leuke film met veel humor , top voor een avondje lachen met vrienden
Anoniem
Valentino is een film die je graag leuk wilt vinden, omdat Najib er in speelt en er prachtige auto's in voorkomen. Maar eigenlijk is het maar een simpel verhaaltje met een voorspelbaar einde. Een film om te kijken als er werkelijk niets anders te zien of te huur is. Prima voor een avondje vermaak. Maar ik ben blij dat ik er geen bioscoopkaartje voor heb gekocht.
Anoniem
Valentino is een erg leuke film voor een avondje verstand op nul! Het is wel een echte Nederlandse film en lekker voorspelbaar. De film wordt wel een beetje langdradig aan het eind. Najib speelt zijn rol erg leuk! En het kijken naar die mooie auto's is zeker een plus!
Jj
Matige film, erg voorspelbaar.
Het plaatje van Najib en Elise klopt niet: ze verschillen te veel.
Elise speelt goed, Najib is duidelijk beter als cabaretier dan als acteur.
De verhaallijn is vlak, er lijkt weinig ontwikkeling te zijn. De omzwaai in het plot aan het eind van de film komt dan ook redelijk onverwacht en laat veel vragen open.
Anoniem
Humoristische leuke film die zeker het waard is om te kijken. Lekker voor een avondje 'met verstand op nul'. Had mijn bedenkingen over deze film, maar mijn partner overtuigde mij om te kijken. En een terechte overtuiging! Najib is goed in zijn rol. Ook leuke humor waarbij je blijft lachen.
Jessica
Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Maar de liefde overwint alles... De film bestaat voor mij uit drie dingen: leuke momenten, 'fanta-momenten' (omdat je zo een leugen niet volhoudt) en daarnaast emotie. Geen superfilm maar wel onderhoudend.
Charissa
Film viel tegen. We hadden er veel meer van verwacht, zeker omdat hij een hele goede komiek is.
loading