The Transporter 1.01 - Trojan Horsepower (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frank wordt ingehuurd door Dieters vriendin Trina om een prototype van een automotor van...
The Transporter 1.01 - Trojan Horsepower

The Transporter 1.01 - Trojan Horsepower

Series Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 46 min

Frank wordt ingehuurd door Dieters vriendin Trina om een prototype van een automotor van Nice naar Parijs te vervoeren. Tijdens deze rit op hoge snelheid worden ze achtervolgd door een huurmoordenaar. Het prototype blijkt namelijk een gps-signaal uit te zenden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Transporter 1.01 - Trojan Horsepower aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ook ik heb Transporter de films 1, 2 en 3 gezien. Zeer goede films met een ruige Transporter. De serie heb ik helemaal bekeken. Is anders, maar toch daardoor de moeite waard om te kijken. Elke aflevering is anders op de 2 medespelers na. Vind de automonteur Dieter het leuke tintje geven. En Carla is en blijft een vraagteken, je kunt haar niet echt plaatsen. Wel is ze loyaal aan haar baas (Frank). Wat mij wel opviel dat de Commissaris het zelfde is gebleven, en natuurlijk de locaties.

Reviews

John
Ik vind het persoonlijk een flut-serie.
De visual effects, zoals het rijgedrag van de auto's in de steegjes is zo nep.
En dan het idee: een apparaat dat meer vermogen geeft en toch zuiniger is. Leuk idee. Maar zo nep gebracht.
(Zoals dat de auto ineens vooruit spurt.. ja hehhee. als je een 4.7 V8 quatro vergelijkt met een peugeot 407?? Wie is deze regisseur???? Bakker?
En dan het moment dat de audi op het randje ligt op de brug. Zooo intens overduidelijk een bungelend effect te zien. Deze auto hing waarschijnlijk in werkelijkheid aan kabels boven de brug. Dat is zo overduidelijk. En de auto krijgt zo'n vreemde gloed daar. Waarschijnlijke een stagiair op de visual effect afdeling.
Kortom, ik vond het een flut-serie, te low budget eruit zien en waardeloze afwerking.
Het had een mooie serie kunnen zijn, maar elke minuut krijg je zo'n idee van: nee.. het is het gewoon niet.
Zoals het moment dat de 'driver' het vrachtwagentje inhaalt. Plotseling zit hij daar zelf in en rijdt de audi ervoor... zo verwarrend. Want als de driver links kijkt, ziet hij die dochter zitten. En een shot verder zit die dochter in de audi voor de vrachtwagen.
Zo slecht en waardeloos afgewerkt. Wordt voor mij geen 2e aflevering huren helaas...
Nicole
Ik verwachte eigenlijk niet zo veel van deze serie, dacht zal wel een simpele remake van de films Transporter 1,2 en 3 zijn met Jason Statham in de hoofdrol. Maar ik ben positief verrast, het principe van deze serie is inderdaad ongeveer het zelfde als de films, maar toch met iets een andere twist eraan. Het is een goede serie met genoeg actie en vooral de achtervolgingen zijn te gek in beeld gebracht! In deze serie speelt Chris Vance de hoofdrol van de Transporter de personage van Frank, wat hij perfect doet. Hij is dus de "Transporter" hij heeft ook de zelfde regels als in de films met Statham, 1: afspraak is afspraak, 2: geen pakketjes openen en 3:Geen namen.
Vond het wel erg leuk dat juist Chris Vance uitgekozen is als hoofdrolspeler, hij is er ook zeer geschikt voor (ik ken hem ook voornamelijk uit de TV serie 'Prison Break' waarin hij in seizoen 3 en 4 de personage van de mysterieuze gevange James Whistler speelde! Ik vind het een ruige en goed neergezette serie, ga snel deel twee kijken... Spannend!!
loading