Crooked Arrows (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Halfbloed indiaan Joe Logan wil graag het reservaat waar hij woont moderniseren. Hij zal zich eerst moeten bewijzen...
Crooked Arrows

Crooked Arrows

Drama Sport
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 41 min

Halfbloed indiaan Joe Logan wil graag het reservaat waar hij woont moderniseren. Hij zal zich eerst moeten bewijzen tegenover zijn vader, de voorzitter van de stam met meer traditionele ideeën. Joe krijgt de taak het lacrosseteam van zijn middelbare school te coachen, dat zal moeten spelen tegen een veel sterker team uit de Prep School League. Het team van Joe bestaat volledig uit indiaanse jongens en hij probeert ze de ware betekenis en waardigheid van hun afkomst mee te geven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crooked Arrows aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
John
Een aardige film, zeker als je het leuk vindt als mensen hun roots terugvinden. Halfbloed Joe Logan (Brandon Routh bekend van Superman Returns) probeert het indianenreservaat op een hoger plan te brengen. Daarvoor heeft hij een project ontwikkeld en heeft toestemming van de stamraad nodig om hiervoor land te krijgen. Zijn vader (Gil Birmingham) en voorzitter wil dat Joe zich waardig toont en wel door het Lacrosseteam coachen. Lacrosse is een spel van hun voorouders en de hoop rust op Joe's schouders om de stam weer trots op hun afkomst te maken. Uiteindelijk moet Joe ook dealen met zijn verleden en in de kampioenswedstrijd komt dan alles bij elkaar. Gelukkig is er ook zijn zus (Chelsea Ricketts) om te helpen. Hoewel de verhaallijn enigszins voorspelbaar is blijft de film wel boeien. Wat mij betreft een leuke en inspirerende film.
loading