An Awkward Sexual Adventure (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer boekhouder Jordan Abrams zijn levenslange vriendin Rachel eindelijk ten huwelijk vraagt, wordt...
An Awkward Sexual Adventure

An Awkward Sexual Adventure

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 39 min

Wanneer boekhouder Jordan Abrams zijn levenslange vriendin Rachel eindelijk ten huwelijk vraagt, wordt hij door haar afgewezen: hij is waardeloos in bed. Zelfs dat klinkt beter dan het is. Gefrustreerd door haar onbevredigende seksleven besluit Rachel hem te dumpen. Voor stijve hark Jordan begint nu een wanhopige zoektocht om sekservaring op te doen en elementaire basistechnieken aan te leren. Vastbesloten om Rachel terug te winnen, schakelt hij de hulp in van Julia, een paaldanseres die hem inwijdt in de wondere wereld van stripclubs, massagesalons, rollenspellen en SM. Maar hoewel Julia alles blijkt te weten over seks, heeft ze moeite met emoties. Komt het ooit nog goed tussen Jordan en Julia - pardon, Rachel! - of komt het zoals het komt?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om An Awkward Sexual Adventure aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading