Bobby en de Geestenjagers (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 13-jarige Sanne is gek op verhalen over geesten en andere mysteries. Haar vader Lucas, een beroemde...
Bobby en de Geestenjagers

Bobby en de Geestenjagers

Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 22 min

De 13-jarige Sanne is gek op verhalen over geesten en andere mysteries. Haar vader Lucas, een beroemde geestenjager, vertelt zijn dochter graag over zijn werk. Sanne's stiefmoeder Els maakt zich daar soms zorgen over, ze vindt geesten maar niets. Tijdens de schoolvakantie wordt Lucas gevraagd voor een belangrijke opdracht: de geesten verjagen van het stoomschip 'De Rotterdam'. Sanne is dolblij als ze hoort dat zij en haar broertje Thomas mee mogen. Op het schip ontmoet Sanne de geest Bobby, een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren '60 op het schip ronddoolt. Hij en de andere geesten halen vaak kattenkwaad uit en vinden het leuk om de gasten op het schip een beetje te plagen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog één keer wil zien, besluit ze om Bobby en de andere geesten te helpen. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bobby en de Geestenjagers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Mijn zoontje wilde deze film VET graag zien en daarom hebben we deze gehuurd. We vonden hem hartstikke leuk. Eindelijk eens een film die spannend is, zonder daar gelijk nachtmerries van te krijgen. Kortom echt een heerlijke KINDERfilm. Leuk gedaan !!

Reviews

Anoniem
Supergoed
Anoniem
Leuke familiefilm, samen met mn dochter van 10 gekeken
Hanne
Wat mij overhaalde deze film te bekijken, waren de twee hoofdrolspelers die in 'Achtste Groepers Huilen Niet' ronduit geniaal waren. Dit is duidelijk voor een ander publiek bedoeld en daar is ook niets mis mee, maar ik bleef toch wat op mijn honger zitten. Zowel qua verhaal als qua uitwerking was het telkens net niet goed genoeg. Waardoor ook de acteerprestaties van de spelers toch minder waren als bij Achtste Groepers, maar dat is hun fout niet, ik blijf fan.
De manager van de Rotterdam heeft alvast niet te klagen.
loading