Movie 43 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ONGECENSUREERDE VERSIE! Neem een paar hilarische regisseurs, voeg een briljante megacast toe, mix dit met gestoorde...
Movie 43

Movie 43

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

ONGECENSUREERDE VERSIE! Neem een paar hilarische regisseurs, voeg een briljante megacast toe, mix dit met gestoorde grappen, laat alle grenzen weg en neem afstand. Heel veel afstand. De stomende komedie Movie 43 wordt geserveerd door Peter Farrelly van de Farrelly's en is één van de meest schokkende, originele en absurde komedies ooit gemaakt. Met (haal diep adem) Johnny Knoxville, Naomi Watts, Gerard Butler, Emma Stone, Terrence Howard, Anna Faris, Halle Berry, Seann William Scott, Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Kate Bosworth, Kate Winslet, Liev Schreiber, Elizabeth Banks, Justin Long, Kristen Bell, Patrick Warburton, Josh Duhamel, Jason Sudeikis, Chloe Grace Moretz, Stephen Merchant, Christopher Mintz-Plasse, Kieran Culkin en Chris Pratt. Let op: Movie 43 is niet voor snel beledigde kijkers met een tere maag... of een zwak hart.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Movie 43 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film zit barstensvol bekende acteurs, dit is het aantrekkelijke aan de film. Hij zit boordevol flauwe humor waar je echt van moet houden. Persoonlijk vond ik de scène met de blind dates en Robin en Batman absoluut niet grappig, dat gedeelte had wel uit de film gemogen. Ik had er toch zeker veel meer van verwacht. Als er niks op tv is kun je deze film misschien aanzetten, anders zou ik hem niet direct aanraden.

Reviews

Anoniem
Ondanks alle bruto-out humor, de meest offensieve ding over dit is de luie filmmaken; elk shot voelt als een eerste take, en de lukrake bewerken sluit elke komische timing.
Anoniem
Werkelijk nog nooit zo'n slechte film gezien. Het is ook geen film. Het zijn vier stukjes die niets met elkaar te maken hebben. Zo vreselijk flauw. Ik verbaas mij dat dit echt is uitgebracht. Ik heb, echt waar, niet 1 keer gelachen! Huur deze film niet.
Tenenkrommend slecht, slecht, slecht, slecht, slecht, slecht.
Anoniem
Hele goede film, wel een raar verhaal maar lag meermaals plat van het lachen. Een echte aanrader!
Anoniem
Ik heb het vermoeden dat deze film is geschreven door een 12-jarige, want het soort 'humor' in deze film zal alleen gewaardeerd worden door deze groep. Deze film probeert veel te hard om grappig en choquerend te zijn, terwijl hij dat totaal niet is.
De film bestaat uit een aantal sketches met flauwe en afgezaagde grappen die geschreven lijken te zijn door iemand die Family Guy probeert te emuleren, maar hier miserabel in faalt.
De mega-cast voegt niets toe aan het eenvoudige verhaal en het slechte schrijfwerk.

1/10 Absoluut een afrader
Anoniem
Ik vond het best een leuke film! Niet echt van wat ik ervan verwacht had! Maar leuke humor en cast!
Sander
Wat een verschrikkelijk slechte rotfilm was dit. Er zit gewoon weg helemaal niks grappigs in deze film. Al weet ik niet hoe de film afloopt want ik heb hem uitgezet. Zo veel goede acteurs en dan een film van dit kaliber neerzetten. Nou ja, de gehele film draait om allemaal kleine filmpjes waar de bekende acteurs in meespelen. Het is een onsamenhangende film die nergens grappig, leuk of wat dan ook wordt. Zonde van tijd en geld!!!!!!!!!!
Anoniem
Ik had echt zin om deze film te kijken aangezien er veel bekende acteurs in meedoen en de voorstukjes erg grappig waren. Helaas waren dat ook de enige grappige stukjes uit de film. De film valt erg tegen en voldoet zeker niet aan mijn verwachtingen. Maar mocht je in een melige bui zijn en niet veel verwachten van een film, dan is het een aanrader. Voor de juiste doelgroep is het wel een leuke film.
Anoniem
Dit was nou typisch geen film voor mij.

Gaat helemaal nergens over.
Geen lijn in het verhaal.
Hangt aan elkaar met hele flauwe 'humor'.
Anoniem
Wat een slechte film. Ik dacht dat het, gezien de vele grote namen, wel een grappige film zou zijn. Het zijn echter allerlei korte losse verhalen die uit de lucht komen vallen. De verhalen zijn op zich wel grappig, maar de meeste grappen zijn al in de trailer getoond. Helaas, geen aanrader!
Kevin
Deze film zit barstensvol bekende acteurs, dit is het aantrekkelijke aan de film. Hij zit boordevol flauwe humor waar je echt van moet houden. Persoonlijk vond ik de scène met de blind dates en Robin en Batman absoluut niet grappig, dat gedeelde had wel uit de film gemogen. Ik had er toch zeker veel meer van verwacht. Als er niks op tv is kun je deze film misschien aanzetten, anders zou ik hem niet direct aanraden.
Marcel
Deze film viel mij erg tegen. Dacht een leuke flauwe film voor de maandagmiddag, maar helaas was het niet wat ik ervan verwachtte. Verhaal zit er niet in. De film moet het hebben van zijn flauwheid en dat komt niet goed uit de verf helaas. Ik zou deze film aan niemand aanraden. Je kan dan nog beter kijken naar de Naked Gun of iets dergelijks.
Krista
Als je van hak op de tak films houdt en flauwe botte humor is het een echte aanrader. Heb me doodgelachen, maar het gaat helemaal nergens over. Heerlijk!
loading