Appaloosa (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Appaloosa, New Mexico, 1882. De meedogenloze en machtige rancher Randall Bragg heeft er in toegestemd, dat zijn...
Appaloosa

Appaloosa

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 51 min

Appaloosa, New Mexico, 1882. De meedogenloze en machtige rancher Randall Bragg heeft er in toegestemd, dat zijn ranchhulpen flink huishouden in het mijnwerkersstadje Appaloosa. Wanneer marshal Jack Bell met zijn twee deputy-sheriffs de daders op Braggs ranch wil arresteren, wordt Bell met zijn beide metgezellen in koelen bloede door Bragg vermoord, De verontruste stadsbewoners huren Virgil Cole en zijn trouwe vriend Everett Hitch in om hen tegen Bragg en zijn bende te beschermen. Complex wordt het voor Cole en Hitch wanneer de roodharige pianiste en weduwe Allison 'Allie' French in Appaloosa arriveert. Allie blijkt een zwak voor sterke mannen te hebben. Daarnaast arriveert de gevreesde gunslinger Ring Shelton juist op het moment, dat Bragg voor de rechter moet verschijnen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Appaloosa aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een hele aardige film, sterk acteerwerk van Viggo Mortenson. Het verhaal begint sterk maar zwakt dan wat af en kent wat rafelranden. Desondanks de moeite waard om te zien. Geen overdadige actie maar gepast in het verhaal. De film is aangenaam vermaak, een goede middenmoter.
Bastian
Daar ik een zwak heb voor de spaghettiwesterns, toch deze next generation western een kans gegeven. Qua verhaallijn (filminfo) zou je zeggen: 'niks mis mee', een Western moet je naar mijn idee ook niet mega complex maken. Echter mis ik in deze film echt een beetje pit. Het verloop is te stroperig en naar mijn mening te vredig, mis het rauwe randje. Pluspuntjes: de gun van Everett en de echte western-uitstraling van Virgil (Ed Harris).
loading