As Good As it Gets (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Melvin Udall is een gecompliceerd mens. Hij is het soort persoon waar iedereen een blokje voor om loopt. Alleen...
As Good As it Gets

As Good As it Gets

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 2 u 13 min

Melvin Udall is een gecompliceerd mens. Hij is het soort persoon waar iedereen een blokje voor om loopt. Alleen Carol, de serveerster van het restaurant waar hij dagelijks eet, weet wel raad met zijn intolerante gedrag. Wanneer Melvin's homofiele buurman Simon in het ziekenhuis terechtkomt, wordt hij gevraagd te zorgen voor zijn hondje Verdell. Dit kleine mormel zorgt voor een verrassende wending in hun levens.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om As Good As it Gets aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jannie
Deze film hebben we gisteravond gekeken en we vonden het een zeer mooie, maar ook best een zielige film. Zaten paar leuke stukjes tussen waarbij je soms wel kan lachen. Wij lagen ook soms echt in een deuk van die hond. Dat een hond je mensenleven soms helemaal kan veranderen, dat bewijst deze film maar eens. Ik zou zeggen: gewoon kijken en je ziet het vanzelf.
loading