Lucky (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ben Keller is al jaren verliefd op Lucy, de receptioniste op kantoor. Zij ziet de saaie Ben niet staan. Totdat hij 36...
Lucky

Lucky

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 40 min

Ben Keller is al jaren verliefd op Lucy, de receptioniste op kantoor. Zij ziet de saaie Ben niet staan. Totdat hij 36 miljoen dollar wint in de loterij! Dan is Lucy ineens wel geïnteresseerd. Ben heeft niet in de gaten dat Lucy met hem trouwt vanwege zijn geld, maar Lucy weet ook niet alles over Ben. Zo komt het nogal als een verrassing dat Ben eigenlijk maar één hobby heeft: moord! Lucy is echter niet van plan om van Ben te scheiden zolang ze het fortuin niet in handen heeft. Hoe lang houdt het huwelijk stand tussen een seriemoordenaar en een doortrapte kwaadaardige vrouw?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lucky aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Mariska
Een leuke ontspannen komedie. Ik adviseer je niet de trailer kijken van tevoren, dit haalt het verrassingseffect weg. Het is een leuk verhaal met zo nu en dan onverwachte leuke wendingen. De acteurs zijn goed en de locaties mooi. Wil je ff ontspannen en lachen dan is dit de juiste film.

Reviews

Anoniem
Een leuke ontspannen komedie. Ik adviseer je niet de trailer te kijken van tevoren, dit haalt het verrassingseffect weg. Het is een leuk verhaal met zo nu en dan onverwachte leuke wendingen. De acteurs zijn goed en de locaties mooi. Wil je ff ontspannen en lachen? Dan is dit de juiste film.
loading