Beat the World (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze wervelende dansfilm van de makers van Stomp the Yard heeft het allemaal: vette dansmoves, sexy hiphop, een...
Beat the World

Beat the World

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

Deze wervelende dansfilm van de makers van Stomp the Yard heeft het allemaal: vette dansmoves, sexy hiphop, een explosie van stijlen... Maar ook vriendschap, liefde en keiharde rivaliteit. Het is de droom van elke dansgroep: winnaar worden van Beat the World, een internationale danswedstrijd die in Detroit wordt gehouden. Vier teams nemen het op tegen elkaar en tegen de beste dansers ter wereld. Yuson is de leider van Heatwave, een dansgroep uit Detroit. Hij is vastbesloten de wedstrijd te winnen en bedenkt speciaal daarvoor een nieuwe stijl, een mix tussen hiphop en parkour. Maar Yusons vriendin heeft er genoeg van om op de tweede plaats te komen. Ondertussen loopt de Mexicaanse dansgroep gevaar doordat Carlos, de leider van de groep, zijn gokschulden afkoopt met drugssmokkel. Ook de Japanse en Europese dansgroepen kampen met hun eigen problemen. Tijdens de finale van Beat the World komen ze tegenover elkaar te staan. Met hun dromen en levens op het spel dansen ze met maar een doel: winnen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Beat the World aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sayen
Deze film was fantastisch. Het enige dat ik minder vond was bij de battle: de groep die gewonnen had vond ik eigenlijk helemaal niet goed dansen, maar alsnog hadden ze gewonnen. Verder is het een leuke film om te kijken

Reviews

Anoniem
Een leuke film alleen om 3 groepen tegelijk te volgen is misschien wat veel.
Anna
Dansfilms. Een genre waarbinnen veel variatie mogelijk is. Deze film gaat over een belangrijke danscompetitie in Detroit. Drie groepen gaan de strijd met elkaar aan. We zien we drie zeer verschillende vormen van hiphop, afkomstig uit Brazilië, Detroit en Berlijn. Maar de film laat ook de gedrevenheid zien van dansers die tot het uiterste gaan om te winnen. Daarbij zetten ze de liefde maar ook het leven zelf op het spel.
loading