The Perks of Being a Wallflower (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charlie is een teruggetrokken, impopulaire tiener en zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt...
The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower

Drama Romantiek Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 38 min

Charlie is een teruggetrokken, impopulaire tiener en zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Hij probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama's, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Perks of Being a Wallflower aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Janke
Ik vond de film prachtig! Zelden zo'n mooie film gezien. De realiteit van de puber van nu. Het slot was verrassend, maar het geeft een realistisch beeld van wat een traumatische jeugdervaring met een kind doet. Naast het sterke verhaal waren de acteurs ook zeer overtuigend. Kortom: als je van drama en psychologisch drama houdt dan is dit zeker een aanrader!

Reviews

Maya
Mooie film die blijft boeien. Er zat een mooie opbouw in de film waardoor hij interessant blijft. Goed acteerwerk van Emma Watson. En natuurlijk van de mannelijke hoofdrolspeler. Een mooie film over vriendschap en over hoe alleen je je kan voelen.
Willeke
Prachtige film, zeer goede casting, zeer goed gespeeld, erg mooie muziek. Echt een aanrader. Geen lichte film, het raakt aan de zwarte en donkere kanten van het leven. Het lijkt te gaan over een buitenstaander zijn op school en over gepest worden. Erg genoeg op zichzelf, maar deze film gaat nog een tandje dieper. Het gaat over eenzaamheid en wanhoop, over depressie en gekte, en over alles wat mensen elkaar aan kunnen doen. En tegelijkertijd is het een film over vriendschap, over durven zijn wie je bent. Echt een aanrader deze film.
Anoniem
Op basis van nieuwsgierigheid voor het onbekende heb ik deze film gehuurd, maar tijdens de openingsscène had ik al een slecht voorgevoel. Toch nog even doorkijken, want het kan nog gaan boeien. Maar helaas vond ik nergens een trigger om deze film tot het eind af te kijken. Ik heb hem dus binnen het uur uitgezet. Slecht en saai verhaal, met zeer weinig overtuiging!!!!
Anoniem
Ik heb genoten van deze film, alle hoodrolspelers zetten een uitstekende prestatie neer met voor mij als uitschieter Emma Watson die laat zien meer in haar mars te hebben dan de rol die ze heeft vertolkt in de Harry Potter-reeks. Als je van films houdt met als thema vriendschap en samen met je vrienden de weg zoeken naar volwassenheid... dan mag je dit niet missen. Topper
Alexander
De Amerikaanse film The Perks Of Being A Wallflower is in 2012 geregisseerd door Stephen Chbosky en is gebaseerd op een door hem geschreven roman. Deze prent is een interessante coming-of-age film met een leuke nostalgische sfeer. Logan Lerman (bekend van o.a. Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief en The Three Musketeers) overtuigt als 15-jarig muurbloempje 'Charlie', een introverte jongen die worstelt met een zwaar probleem. En ook Emma Watson (vooral bekend van Harry Potter) doet het niet slecht als 'Sam'. De show wordt - naar mijn gevoel - echter gestolen door de charismatische en de fascinerende Ezra Miller, die de homoseksuele 'Patrick' op onvergetelijke wijze neerzet. Deze acteur lijkt zijn rol niet te spelen, maar is zijn personage gewoon. De interactie tussen de drie hoofdrolspelers werkt wonderwel en levert een prent op die verschillende prijzen won en die zeker meer dan het bekijken waard is. Aanrader !
Anoniem
Een leuke en ook realistische film met een mooi eind. Vriendschap is hier weer een item dat er goed en mooi uitgelicht wordt! Helaas is ook het item van incest hier een onderdeel van de film. Ook realiteit, alleen een hele duistere. Een aanrader voor iedereen die van mooie feel good-film houdt!!
loading