De Vijf Legendes (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De Vijf Legendes vertelt het verhaal van een groep helden, ieder met een bijzonder talent....
De Vijf Legendes

De Vijf Legendes

Avontuur Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De Vijf Legendes vertelt het verhaal van een groep helden, ieder met een bijzonder talent. Wanneer de boosaardige geest Pitch de aarde bedreigt moeten de Vijf Legendes voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Vijf Legendes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Lisette
Op een regenachtige middag deze fantastische sprookjesachtige avonturenfilm gekeken. Van het begin tot het einde boeiend, grappig en spannend. Voor kinderen, maar zeker ook voor de volwassenen. Er is een soort humor in verwerkt die door kinderen wordt opgepikt maar voor de volwassenen zit er een ander soort humor in verwerkt. De kerstman van Russische afkomst die uitroept... Korsakov!! Heel grappig. En zo zijn er meer grappen. Mijn zoon (9) vond Klaas Vaak het allerleukste, mijn voorkeur gaat uit naar Jack Vorst... omdat hij nog zoveel kind in zich heeft. Een hele fijne middag gehad ondanks de regen :)

Reviews

Anoniem
Dit is echt een aanrader!
Anoniem
Het was een leuke animatiefilm. Onze kinderen hebben er van genoten. Het leukste was dat de kinderen weer gingen geloven in de paashaas, klaas vaak en de tandenfee. Nog nooit eerder hadden we iets gezien in deze combinatie van personen. Het was een gezellige, toch een beetje spannende hoofdzakelijk kinderfilm. Vooral de rol van de Jack Forst was erg leuk. De kinderen vonden het een 8 waard en wij een 7.
Anoniem
Wat een leuke onderhoudende film voor groot en klein. Net genoeg spanning voor een ieder. Verhaal legt uit over de goede dingen waar de kinderen van de wereld in geloven zoals de tandenfee, klaas vaak, de kerstman en de paashaas. Maar dan is er gitzwart, de veroorzaker van donkere en koude en nachtmerries. Om deze git te bestrijden, die over de wereld wil heersen, hebben de 4 goede Jack Vorst nodig om hem te verslaan. Gelukkig lukt het hen en kunnen kinderen weer blij geloven.
Kris
Een leuke familiefilm over de 5 legendes van Klaas Vaak, de Kerstman, de Paashaas, de tandenfee en natuurlijk Jack Vorst. Samen moeten ze het opnemen tegen Git Zwart de stouterik van dienst. Hij wil alle kinderen ter wereld bang maken en zo de macht overnemen van de goede legendes. Een spannende en ontspannende film voor kinderen vanaf 5 jaar. Zeker aan te raden.
Anoniem
Wat een geweldige film is dit. Bekende bedverhaaltjes die samen komen om tegen het kwade te vechten. Mooie animatie, geweldig gedaan. Jack Frost is toch wel een favorietje bij onze kinderen geworden. Zeker een aanrader om met de kinderen te kijken. Vooral als je ze een goed-naar-bed-gaan-gevoel wilt geven.
Geert
Dit is een mooie animatiefilm. Knap in beeld gebracht, leuke vibe en energie in de film. Misschien niet direct voor de kleinsten, gezien het kwade toch ook veel in beeld komt en wat schrikwekkend zal overkomen. Als geen enkel kind meer gelooft in het bestaan van de beschermers, zal het kwade overheersen en zullen ze echt verdwijnen. Aan hen om de fantasie in stand te houden. Let the magic begin...
loading