Rise of the Guardians (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer Pitch, een gemene schurk met Boogeyman-trekjes, de wereld...
Rise of the Guardians

Rise of the Guardians

Avontuur Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer Pitch, een gemene schurk met Boogeyman-trekjes, de wereld in pikzwarte duisternis wil onderdompelen, moeten de onsterfelijke Guardians voor het eerst hun bijzondere krachten bundelen om de hoop, het geloof en de verbeelding van alle kinderen te beschermen. Om de slechterik het hoofd te bieden, zullen bekende figuren zoals North, Bunnymund, Tooth, Sandy en Jack Frost samenwerken om het kwaad te overwinnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rise of the Guardians aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Ik had deze film al een aantal maanden bij 'mijn films' staan, nu toch maar eens gekeken. Maar wat een prachtig en waanzinnig animatie spektakel, ben er nog vol van. De regisseur Peter Ramsey heeft zich met deze animatie film wat mij aan betreft overtroffen. Rise of the Guardians is een Amerikaanse 3D animatiefilm uit 2012 en is gebaseerd op de boekenreeks 'Guardians of Childhood' en op de korte film 'man on the moon" geschreven en bedacht door William Joyce. De cast/stemmen zijn van bekende acteurs o.a. Chris Pine als ijs-sneeuwmaker Jack Frost, Isla Fisher als de Tandenfee, Alec Baldwin als de Kerstman, Hugh Jackman als de Paashaas en Jude Law als de Boeman. Deze animatiefilm is ook uitgebracht in de Nederlandse en Vlaamse vertaling.
Het verhaal is erg leuk bedacht en de special en visuele effecten zijn waanzinnig en een lust voor het oog. Ik ben super enthousiast en ga hem zeker nogmaals kijken. Een schitterende familiefilm en erg leuk voor de kerstdagen. Veel plezier met kijken!

Reviews

mario
Ik had er veel meer van verwacht eigenlijk. Bof, gelukkig dat we niet naar de bioscoop gegaan zijn om deze te kijken. Er zitten wel een paar goeie stukjes in, maar het is het geheel dat telt nietwaar, en daar ging het de mist in. Bof, voor een druilerige herfstmiddag, met een mok chocolademelk, tussen de neefjes en nichtjes een goede 2 uurtjes vertier.
Shirley
Als de kinderfantasiefiguren als de paashaas, de kerstman, de tandenfee en de zandman samen geroepen worden om zich te verenigen en op te staan tegen de boeman, weet een figuur namelijk Jack Frost niet wat hij moet doen. Gaandeweg als ze het opnemen tegen de boeman, ontdekt Jack Frost waar hij vandaan komt en wie hij is. Omdat hij moedig is, is hij in staat om het op te nemen tegen de boeman, die angst wil zaaien. Kinderen spelen ook een leuke rol in deze film. Leuke film, maar niet voor de echte kleintjes.
Junita
Leuke kinderfilm, maar ook leuk voor volwassenen!
Rinke
Hele leuke familiefilm, over geloven in jezelf en het goede. Mooie animaties en gewoon heerlijk vermaak.
Anoniem
Leuke familiefilm. Mijn kinderen van 10 en 12 (en ook ikzelf) vonden het erg leuk om naar te kijken. Verhaal met een moraal, waarin figuren als de kerstman, paashaas en tandenfee op een aparte en vaak grappige manier worden neergezet. Ik vind het zelf niet zo'n geschikte film voor 6-7 jarigen, vanwege het duistere figuur 'de Boeman'. Al met al hebben wij er in ieder geval een leuke avond door gehad.
loading