Swerve (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op weg naar een sollicitatiegesprek stuit Colin op een ongeluk in een plattelandsgehucht. Daar treft hij een dode man, een...
Swerve

Swerve

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 23 min

Op weg naar een sollicitatiegesprek stuit Colin op een ongeluk in een plattelandsgehucht. Daar treft hij een dode man, een beeldschone vrouw en een koffer vol geld aan. Colin weerstaat de verleiding en doet wat juist is. Hij brengt het geld naar de plaatselijke politieman. Zijn goede daad blijkt echter de start van een serie noodlottige gebeurtenissen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Swerve aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Hmmm ja wat moet je ervan denken? Haha wel grappig op het laatst , de inkt was nog nat :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Jammer voor de #golddigger :-P ;-)
Anoniem
Dit is echt een film voor op een avond dat je niets beters te doen hebt. Op zich is het wel een aardige film. Er zitten wat onverwachte dingen in verwerkt, waar je tijdens het kijken verbaasd over bent. Het acteerwerk is niet altijd even goed, maar dat is niet heel storend bij deze film. De film is wel gemaakt met een laag budget, en ik denk dat ze het beter uit hadden moeten werken, want aan het einde van de film dan kom je er achter dat een aantal dingen niet helemaal kloppen in het verhaal. Dus.. kijken op een doordeweekse avond is prima.
loading