Small Apartments (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Franklin Franklin speelt alpenhoorn en droomt van Zwitserland. Zijn dwaze broer stuurt hem afgeknipte...
Small Apartments

Small Apartments

Komedie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

Franklin Franklin speelt alpenhoorn en droomt van Zwitserland. Zijn dwaze broer stuurt hem afgeknipte vingernagels per post. Eén van zijn buren is een vergeetachtige blower en de andere een norse bemoeial. Aan de overkant van de straat woont een moeder met haar 15-jarige dochter die hij graag begluurt vanuit zijn raam. Maar dit zijn niet Franklins echte problemen. Zijn echte probleem is dat zijn huisbaas dood is en bij hem op de keukenvloer ligt. Zwitserland lijkt plots heel ver weg.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Small Apartments aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
In eerste instantie lijkt het een zielige en ietwat ranzige komedie met een simpel en doelloos verhaal. Maar uiteindelijk blijkt het een meeslepende lachwekkende maar erg mooie en goeie film. Cast is ook geweldig en de hoofdrol van Matt Lucas erg indrukwekkend. De moraal aan het einde is werkelijk fantastisch en pakkend in beeld gebracht.

Reviews

Christel
Ik had zin een een foute komedie en dat is het. Knapper wordt Matt Lucas er niet op met al zijn pruiken in deze rol. De buren hebben een bloedhekel aan elkaar en met de zwarte humor is dat op zich wel grappig. Deze film is wel heel eerlijk, niets wordt mooier gemaakt.
loading