Company of Heroes (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groepje Amerikaanse soldaten raakt afgesneden tijdens de Slag om de Ardennen. Ze komen er achter dat de...
Company of Heroes

Company of Heroes

Actie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

Een groepje Amerikaanse soldaten raakt afgesneden tijdens de Slag om de Ardennen. Ze komen er achter dat de Nazi's een superbom in ontwikkeling hebben waardoor ze besluiten om dwars door de vijandige linies te gaan om een Duitse wetenschapper te vinden die ze kan helpen de Nazi's te stoppen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Company of Heroes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
De review van Stefaan verwoordt de film eigenlijk al heel mooi, heb er weinig aan toe te voegen! Voor diegene die van het genre Oorlogsfilms houden is dit zeker een film die je gezien moet hebben. De filmset, cast en de visual en special effects zijn erg goed, dat geldt het zelfde voor het verhaal. Deze film is gebaseerd op het videospel 'Company of Heroes', maar ondanks dat laat de film een mooie boodschap achter. Zeker een van de betere oorlogsfilms!

Reviews

Stefaan
Een veelbelovende film met een boodschap voor de mensheid. Trouw weergegeven met de nadruk op macht tussen de twee grootheden. Echte helden worden niet erkend, wat meestal het geval was.
Corian
Heerlijke film. Goed verhaal, goed gespeeld en realistische filmbeelden. Het verhaal van de film is redelijk voorspelbaar. Weinig verassing in de film, maar dat wordt weer gecompenseerd met een de prachtige scènes. Als je van een oorlogsfilm houdt, absoluut doen! Ik heb hem meteen mijn broer aangeraden.
Stanley
Geweldige film!!! Mooi gemaakt en erg aangrijpend, een van de beste films die ik gezien heb.
loading