Truth or Dare (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens het eindejaarsfeest van een groepje studenten wordt het schatrijke buitenbeentje Felix zwaar vernederd...
Truth or Dare

Truth or Dare

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 31 min

Tijdens het eindejaarsfeest van een groepje studenten wordt het schatrijke buitenbeentje Felix zwaar vernederd tijdens een spelletje 'truth or dare'. Een half jaar later komt hetzelfde gezelschap weer bij elkaar voor een surpriseparty bij Felix thuis. Bij aankomst op het landgoed ontmoeten ze bij een oude jagershut Justin, de oudere broer van Felix. Hij legt uit dat Felix er nog niet is en haalt het groepje naar binnen om samen alvast te gaan feesten. Kort daarna wordt duidelijk waarom Felix er niet is: hij heeft zelfmoord gepleegd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Truth or Dare aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sandra
In het begin dacht ik nog 'weer zo'n standaard film', maar niets is minder waar. Hij is spannend van het begin tot het eind. Aan het einde krijgt hij zelfs nog een andere wending. Het is geen standaard horrorfilm deze heeft echt een goed verhaal ! Ik zou zeggen; deze film moet je echt gaan zien.

Reviews

Anoniem
Het is meer een thriller dan een horror, maar wel een mooie verhaallijn.
Anoniem
Matige film.
Ondanks dat de hoofdrolspelers goed gekozen zijn, de spanning er wel in zit er het verhaal ook wel goed zit, kan ik niet echt zeggen dat het een goede film is.
Waar dit precies aan ligt, weet ik niet.
Ik denk dat het verschillende factoren zijn, zoals de soms zeer onlogische keuzes die de personages maken of de spanning die nooit echt zijn hoogtepunt bereikt.
Er zit een verrassende wending aan het eind, maar dit is niet genoeg om de film te redden.
Al met al, een leuke film voor een keer, maar je mist er niks aan als je hem overslaat!
Rob
Leuke Britse thriller/horror die, ondanks de vele onlogische keuzes die de hoofdrolspelers maken en de foutjes die toch duidelijk in het plot zitten, best aardig is en weet te boeien tot het einde. Het acteerwerk is okay en de vaart zit er goed in.
Absoluut geen hoogvlieger maar wel erg leuk voor een avondje vertier.
Coen en Nelly
Dit vonden we een hele goede film. Leuk en origineel verhaal, er zit ook veel spanning in. Goed geacteerd en geloofwaardig. Hier mogen ze er nog wel een paar van maken. Wij vonden het einde ook wel verrassend, niet dat je al halverwege weet hoe hij eindigt. Deze film krijgt een dikke voldoende. Wij geven een 8.
Anoniem
Vond het een hele goede film. Er zit een duidelijk verhaal in en alles gebeurt met een reden. Ben zelf een grote fan van horror / thrillerfilms en deze moet je zien als je daar ook van houdt. En als je denkt alles te weten, komen er weer dingen naar boven die anders zijn en niet kloppen. Al met al echt een goede film, ik en mijn vriendin hebben genoten!
Anoniem
Redelijke film; Truth or Dare (aka Truth or Die). Een vrij origineel verhaal, met in ieder geval een verrassend einde. De acteerprestaties van onze dames en heren zijn verder ook prima. Ondanks het feit dat Truth or Dare zich voornamelijk op één locatie afspeelt, blijft de film toch boeien. De special/visual effects zijn (voor een low-budget) ook in orde. Al met al geen geweldige film, maar ook zeker geen totale waste-of-time. Maar smaken verschillen... (gelukkig maar...toch?;-))
Anoniem
Apart en origineel uitgedacht verhaal. Er wordt goed en zeer realistisch geacteerd. Sommige scènes zijn behoorlijk over de top en niet heel geloofwaardig, maar dit stoort niet heel erg. De rest van de film maakt dit dubbel en dwars goed. Normaal houd ik er niet van als een film zich slechts op 1 plek afspeelt, in het geval van deze film vond ik dit totaal niet storend. Een aanrader voor de liefhebbers! Een 8!
Alexander
Truth Or Dare is een degelijke Engelse low budget thriller, geregisseerd door Robert Heath. Het vertelde wraakverhaal is vrij origineel. Het leuke scenario en het strakke tempo zorgen er onder andere voor dat de film tot op het einde blijft boeien, niettegenstaande het nogal voorspelbare thema. De eerste 28 minuten van deze prent zijn nog vrij onschuldig, maar nadien wordt het verhaal grimmiger en wordt het aanzienlijk gewelddadig. Het verhaal wordt veel heftiger en de spanning wordt systematisch op effectieve wijze opgedreven. Dat deze film werkt, is onder andere te danken aan de geloofwaardige acteerprestaties van de nog jeugdige cast, aan de interessante personages, aan de onverwachte verhaalwendingen en aan de aanvaardbare dialogen...
Anoniem
Vermakelijke horror met spannende stukjes. 5 Vrienden worden uitgenodigd op de verjaardag van een student die door hen op een feestje enkele maanden daarvoor ernstig in verlegenheid is gebracht. Het plot is niet waterdicht en opvallend aan de karakters is dat er, op een enkeling na, bij iedereen wel een steekje los zit... Goed uitziende cast en leuk acteerwerk.
Nicole
Van Truth or Dare zijn al verschillende films uitgebracht maar deze vind ik toch echt wel de beste tot nu toe. Ik ben blij verrast door deze film, goed en sterk verhaal, vooral de verrassende wendingen in de film maken het verhaal nog spannender en boeiender. Je weet echt totaal niet welke kant het verhaal opgaat, hierdoor wordt de film zeker naar een hoger niveau getild. Ook de filmset is wel klein van opzet, maar is precies een perfecte set voor deze film, een akelig houten huisje midden in de bossen, geeft film extra sfeer! Ook de cast is goed, vooral de broer van Felix, Justin, vond ik erg goed en ruig overkomen! In ieder geval heeft de regisseur Robert Heath de spanning er goed in weten te houden en daardoor een waanzinnige thriller weten neer te zetten. Deze film vind ik ook zeker de moeite waard om bekeken te worden. Verwacht ook geen super special effects of echte horror scènes. Doordat de film best reëel is opgenomen kun je je goed in de film verplaatsen en leef je erg mee met het verhaal!
loading